C1 - edustukselle niukkaakin niukempi tappio viimeisessä karsintapelissä

29.08.2015

C1 - edustus matkasi tänään Tampereelle taistelemaan jatkokarsinnassa SM-sarjapaikasta. Taistelua esitettiinkin, ja sairapoissaoloista ja toipilaista huolimatta, pojat väänsivät ensimmäisestä pelistä jännittävien vaiheiden jälkeen voiton isäntäjoukkue Classicista 5-7.

Edessä oli pitkä, 6 tunnin odotus ennen seuraavaa peliä. Pikkuisen tämä näkyikin toisen pelin alussa jähmeytenä. Pojat saivat kuitenkin pelin kuosiinsa, ja pääsivät ensimmäisessä erässä 1-0 johtoon. Voima tasoitti toisen erän alussa, ja 1-1 lukemissa tahkottiinkin sitten lähes loppuun, kunnes 6 minuuttia ennen loppua pieni nukahdus oman maalin edessä toi maalin vastustajalle, ja tappioaseman.

Tämän jälkeen koitettiin kännistää loppukiriä, mikä kumminkin katkesi heppoisesti vihellettyyn rangaistuslaukaukseen, ja 1-3 tappioasemaan.

Viimeiset 2 minuuttia painettiin vielä ilman maalivahia, mutta maaliin asti palloa ei tällä kertaa saatu. Hyvä taistelu oli pojilta, ja harmittavan lähelle se jäi.