C98E: ETENI SM- FINAALIIN !

13.04.2014

Huikea ottelusarja Blackbirds vs. Tapanilan Erä sai äärimmäisen kihelmöivän lopun kun toisen välieräpelin voitto ratkaistiin jatkoajalla. Mustarastaat olivat jatkoajalla terävämpiä ja veivät näin ollen voiton koko ottelusarjassa 2-0. Toinen ottelu päättyi 5-4 JA (2-1, 1-2, 1-1, 1-0)

I Erä
Peli aaltoili melko tasaisesti ensimmäisessä erässä. Mustarastaat numeroiden valossa oli erässä maalin verran parempia 2-1 vaikkakin pelillisesti mentiin melkeinpä 50-50 tilanteissa.

II erä
Samanmoinen tarkka pelaaminen jatkui II-erässä ja vastustajan heikkojen kohtien etsimisellä välillä kummatkin joukkueet niitä löysivätkin.  Tapanilan pojat oli maalien valossa parempia 2-1.

III erä
Tapanilan pojat siirtyivät ottelussa ensimmäisen kerran johtoon kolmannen erän alussa. Ja laittoivat mustarastaat ahtaalle kunnes Jere Rekilä antoi kuuluisan ruoskan laulaa tasoittaen ottelun. Tasalukemissa 4-4 siirryttiin kutkuttavaan jatkoerään.

JA
Jatkoerään lähdettäessä katseet kertoivat sen mitä oli odotettavissa aloittavalta viisikolta, ajassa 60:17  hallin kello pysähtyi ja halli täyttyi suurista tunteista. Joonas Puomio oli saanut luvan päättää ottelun ja koko ottelusarjan Oskari Savolaisen syötöstä.

Voitto Mustarastaille tiesi sitä että joukkue eteni toisena vuotena peräkkäin SM-finaaliin. SM- finaali pelataan paras kolmesta ottelusarjalla. Huikea suoritus joukkueelta.

Tapanilan Erä teki ottelusarjasta äärimmäisen tiukan ollen vahva vastus. Toivotamme Erän pojille tsemppiä pronssipeliin. Ja kiitämme hyvästä vastuksesta.

Matka mustarastailla on kauden aikana ollut pitkä ja välillä vähän kivinenkin mutta pääsiäisenä joukkue viettää upeaa kauden päätöstä pelaamalla joukkueena kauden parasta salibandyä.

Finaali otteluajankohdista myöhemmin infoa kun vastustaja selviää.

Finaalivastus tulee otteluparista TPS - SSV voitot 1-1, ratkaiseva kolmas ottelu pelataan Turussa tiistaina.