Edustuksen viikkoraportti

29.01.2015

Blackbirds lähtee tammikuun viimeiseen otteluun hävittyään viime viikonlopun kotiottelut. Vaikka pistetili jäikin nollille, sanoo miehistö LaSB pelin olleen kauden parasta peliä. ”Ehkä Nikkilän peleistä tähän mennessä paras peli vaikka hävittiin”, tiivistää Joni kybä. 2-4 ei ole häpeä näissä karkeloissa, LaSB pystyttiin haastamaan sen omalla aseella, eli toimivalla koko joukkueen puolustamisella, mikä on ollut BBU:n akilleen kantapää koko kauden.

Sunnuntain Welhot peli ei ollut yhtä murhaava kuin 5-11 lukemat antavat ymmärtää. Ensimmäisessä erässä vastustajalle hävittiin 1-2. Toisessa erässä ero repesi 2-5, mutta Mikko Mannisen ja Pekka Rinkisen maaleilla tilanne saatiin kavennettua 4-5 kolmannen erän alussa.Tämän jälkeen Welhot iskivät pikavauhtia kaksi maalia, eikä kotijoukkue hyödyntänyt kuin toisen saamistaan ylivoimista. Tästä sitten hieman turhauduttiin ja vieras pääsi karkuun. Mikko Piipon ylivoimamaali 5-8 jäi kotijoukkueen viimeiseksi ja vieraat takoivat tämän jälkeen kolme lisää.

Eläkkeeltä joukkueen vahvuuteen palanneen Mikko Kiven mielestä jalat eivät ratkaisseet peliä: ”Varmasti hieman painoivat, mutta ei voi sitä syyttää lopputuloksesta.” Hänestä tiimi taisteli hyvin ” Hyvä kiri kolmannen erän alussa kun Rinkinen taisteli jälleen vastustajan maalin edessä.”, hän jatkaa.

Vaikka joukkueen taisteluilme on ottanut aimo harppauksen näissä kahdessa pelissä, viikonloppuna vastaan tuleva M-Team ei tule olemaan helppo vastustaja. M-Team on petrannut parissa kaudessa valtavasti peliään ja taistelee nyt sarjan kärkisijoista. Joukkueella on muutama kova pistemies ja sitten Kinnusen Iiro, joka on popsinut viime kaudella marjoja mustarastasparvessa. Joukkueiden viimekohtaaminen päättyi kirpaisevaan 5-10 tappioon, joten nyt olisi loistava hetki maksaa potut pottuina.

Ruskeasuon ihmeen kotihalli löytyy Helsingistä, joten sinne on helppo tulla. Ottelu alkaa 15:30, joten saunavuorolle ehtii vielä mainiosti pelin jälkeen.