B-tytöt raivasivat tiensä Play Off -karsintoihin!

10.03.2015

B-Tytöt raivasivat tiensä Play Off -karsintoihin!

BBU:n B-Tytöt voittivat lauantai-iltana 7.3. käydyn kuumaakin kuumemman paikalliskamppailun rakasta vihollista ÅIF:ia vastaan lukemin 2-5. Play Off -karsinnat pelataan Turussa Sport Gardenissa 14.-15.3. ja tästä on mahdollisuus päästä SM-sarjan pudotuspeleihin puolivälieriin.

Tytöt pelasivat lauantaina kolme ottelua. Ensin oli aamulla vastassa Grifk joka kaatui 3-2 hieman unisen pelailun jälkeen. Sitten päivällä oli jatkosarjan viimeinen peli, joka oli Jokereita vastaan. Valmennustiimi oli päättänyt lepuuttaa osaa pelaajista, jotta virtaa riittäisi illan karsintapeliin. Tämän seurauksena BBU:n omia D-tyttöjä pääsi runsaan kentällisen verran kirmaamaan peliin ja hienosti he jaksoivatkin pelata monta vuotta vanhempiaan vastaan. Ensimmäinen erä oli erittäin tasainen, mutta juuri ennen erän loppua Jokerit ohjasivat ilmasta onnenkantamoisen sisään. Toisen ja kolmannen erän BBU säästeli edelleen voimia ja Jokerit voitti lukemin 5-1.

Illan karsintapelissä BBU joutui todella koville ÅIF:ia vastaan. ÅIF aloittikin tuttuun tyyliin kovalla karvauksella ja paineen annolla. Tämä tuotti tulosta ja ÅIF meni 1-0 johtoon jo 6 minuutin kohdalla. BBU sai paljon paikkoja, mutta vastustajan veskari tuntui torjuvan kaiken. Erän lopussa syntyi kuitenkin tasoitus ja tauolle päästiin lukemin 1-1. Toiseen erään BBU lähti taistelemaan asenteella ja aivan huikealla tunnelatauksella. Tämä näkyi tytöistä, sillä alle minuutin päästä toisen erän alettua ja BBU johti 1-2. Sen jälkeen tytöt saivat uskomattoman flown päälle ja verkot rupesivat soimaan. Käytännössä katsoen BBU ratkaisi pelin toisessa erässä sen päätyttyä lukemiin 2-5. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä molemmissa päissä, mutta maaleja ei nähty.

Tämän voiton myötä BBU:n B-tytöt matkaavat tulevana lauantaina Turkuun Play Off -karsintoihin eivätkä vastustajat tästä ainakaan helpommiksi muutu. Karsinnoissa käytetään raakaa systeemiä: voitolla jatkoon, tappiolla ulos. BBU:n tyttöjen taidot punnitaan heti lauantaina klo 12.05, kun vastaan asettuu NST. Vastustajista ainakin kentällinen pelaa naisten SM-Liigassa, joten vauhtia ja ryminää ei pelistä ainakaan jää uupumaan.  Be there or be square!