Jäseneksi ilmoittautuminen

Uudet jäsenet (ei koske kerhoja)

Ota yhteyttä ikäryhmäsi joukkueenjohtajaan ja tarvittaessa seuran toiminnanjohtajaan (yhteystiedot alempana sivun oikeassa reunassa) sinulle sopivimman joukkueen löytämiseksi. Kun olet saanut joukkueenjohtajalta tiedon että mahdut joukkueeseen voit toimia alla olevan vanhan jäsenen ohjeen mukaisesti.

Vanhat jäsenet

Liittykää myClubissa seuran jäseneksi kun olette varmoja että olette seurassa mukana kaudella 2015-16. Liittymisen jälkeen saatte sähköpostiinne jäsenmaksulaskun. Jäseneksi on liityttävä myClubissa viimeistään siinä vaiheessa, kun osallistuu seuran/joukkueen toimintaan.
MyClubiin pääset vasemmalla olevan kirjautumis/rekisteröitymislinkin kautta.

Jäsenmaksut kaudella 2015-16:

  • pelaaja 70€
  • kannatusjäsen 25€
  • toimihenkilö 0€

Kannatusjäsenyys ei oikeuta osallistumaan harjoituksiin eikä tuo seuran edustusoikeutta.

Kun kirjaudut järjestelmään ensimmäisen kerran niin voit määritellä jäsentasosi joksikin seuraavista: pelaaja, maalivahti, toimihenkilö tai kannatusjäsen. Jäsentaso ei tarkoita millaiset käyttöoikeudet järjestelmässä on, vaan se on tarkoitettu esimerkiksi kohdentamaan tietynlaista sähköpostia jäsenelle. Joukkueenjohtaja voi asettaa jäsenille muitakin jäsentasoja: huoltaja, vastuuvalmentaja, valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja. Jos sinulle on asetettu jokin näistä, niin älä muuta sitä.

Jojoille, rahureille ja valmentajille pääkäyttäjä antaa ohjelman käyttäjäoikeudet manuaalisesti, ja tässä voi olla pientä viivettä. Jos kohtuullisen ajan kuluessa et ole saanut roolisi mukaisia järjestelmän käyttäjäoikeuksia, laita viestiä osoitteeseen toimisto@blackbirds.fi.

Käyttäjäoikeustasot:

  • Tilinhoitaja: Kaikki oikeudet pl. asetusten muokkaaminen
  • Valmentaja: Kaikki oikeudet pl. asetusten muokkaaminen ja laskujen hallinta
  • Apuvalmentaja: Oikeudet luoda ja muokata tapahtumia, tapahtumailmoittautumisia ja seurata läsnäoloja

Jokaisella alaikäisellä jäsenellä pitää olla rekisteröitymiseen huoltajansa lupa ja rekisterissä on alaikäisen pelaajan tiedoissa oltava myös vähintään yhden huoltajan nimi ja yhteystiedot.

Ohjelma on helppokäyttöinen ja selkeä. Täältä löydät käyttöohjeita, mutta jos käytössä on ongelmia, niin ota yhteyttä toiminnanjohtajaan (yhteystiedot sivun oikeassa reunassa).