D2-Pojat (03) - Indians Yellow (3 - 4)

Aika: 13.9.2014
Paikka: Otahalli
Sarja: Tribal Cup

Turnauksen toisesta ottelusta ounasteltiin vaikeaa, ja alku näytti juuri siltä. Ekassa vaihdossa omissa soi. Jälleen unohtui laukauksien peittämisen tärkeys. Pelin henki oli ekassa erässä selvä, Inkkarit vei ja Rastaat korkeintaan vikisi. Melko nopeasti tulleen toisen takaiskun jälkeen maaleja ei kuitenkaan onneksi syntynyt enempää. Ennenkuin taas toisen erän ensimmäisessä vaihdossa... Onneksi tasiteluhenki nousi ihan uudelle tasolle kun viimein saimme oman maalitilin auki: loppuun asti pelatusta tilanteesta ripari sisään. Nyt alkoivat meidänkin hyökkäykset lähteä useammin ja ripeämmin. Hyökkäysinto kostautui vielä yhtenä inkkarimaalina, mutta seuraavat kaksi teki Blackbirds. Tilanteessa 3-4 pakin veto kilahti tolppaankin, mutta se tasoitus jäi lopulta tekemättä. Nousujohteinen esitys jätti niukasta tappiosta huolimatta hyvän maun suuhun.