D2-Pojat (03) - SB Pro (7 - 9)

Aika: 5.10.2014
Paikka: Klondyke
Sarja: Harjoituspelit

Kilpajoukkueilla pelatusta 4 x 15 minuutin harjoitusottelusta Nurmijärven SB-Prota vastaan oli syytä odottaa vaikeaa. Vastustaja on osoittautunut joka kerta aiemmin kohdatessamme paremmaksi ja lisäksi joukkueemme oli jokseenkin vähä- ja varamiehinen. Ensimmäinen erä pelattiin yhdeksällä pelaajalla, seuraavat täydellä kahdella kentällisellä Joken siirtyessä kenttäpelaajaksi. Alkuun ottelu aaltoili melko tasaisena päästä päähän, mutta SB-Prolla oli selkeästi paremmin ajatus mukana kuvioissa. Vastustajan vartiointi oman maalimme edustalla unohtui taas pariin otteeseen ja ekan erän lopussa taululla seisoi numerot 1-3. Blackbirdsille ei erässä kovin montaa tekopaikkaa siunaantunut, mutta ihan mukavasti olimme kuitenkin pelissä mukana. Toinen erä oli sitten kylmää kyytiä. Vastustaja vei erän 2-0, mutta tuohon voisi hyvin lisätä sanan "vain". Oma peli meni säntäilyksi ja rystyroiskimiseksi. Ihan perusasiatkin tuppasivat unohtumaan. Ennenkaikkea unohtui peli-ilo, jota Häsä peräänkuulutti erätauolla. Taisi auttaa, koska kolmannessa erässä maalimerkinnät kääntyivät päälaelleen: kolmas erä Blackbirdsille 3-1! Nyt riitti hyviä syöttöjä ja laadukkaita laukauksia, jotka upposivat hyvällä prosentilla. Kolmen erän jälkeen tulos siis 4-6, ja vielä neljänteen erään. Erä oli kaksijakoinen, ensin maaleja teki SB-Pro, sitten Blackbirds. Erä lopulta tasan 3-3. Pelin lopputulos siis 7-9 vieraille, mikä vaikutti sangen oikeudenmukaiselta pelitapahtumiin nähden.

Kokonaisuudessaan joukkuepuolustus ei edelleenkään ollut tarpeeksi aktiivista, ja usein pakit jäivät alakynteen hyökkääjiemme jäädessä odottelemaan jos se peli vaikka vielä kääntyisi. Usein kääntyi vasta pallon löytyessä omasta verkosta nopean ylivoimahyökkäyksen jälkeen... Positiivista oli että saimme usein pelin pyörimään hienosti vastustajan päädyssä, sekä se että kunto ei tuntunut loppuvan keneltäkään vaikka tahkottiin täydet neljä erää kahdella ketjulla.