D2-Pojat (03) - Loiske Thunder (7 - 4)

Aika: 11.10.2014
Paikka: Myllypuro
Sarja: SBL Kilpasarja

Sarjakauden ensimmäinen vastustaja oli kilpatasolla uusi tuttavuus Kirkkojärven Loiske. Ensimmäisessä erässä ei maaleilla juhlittu, vaikka Blackbirds aika monta tekopaikkaa järjestelikin. Laukaukset vain jäivät tussuiksi tai menivät pitkin päätyverkkoja, kerran toki napsahti tolppaankin. Loiske ei ihmeitä esittänyt, mutta pystyi erän lopussa värkkäämään johtomaalin.

Toiseen erään tuli sisuuntunut Rastasparvi, joka ratkaisi pelin voiton edukseen viidellä maalilla yhtä monessa minuutissa. Onnistujia löytyi molemmista kentällisistä. Hyviä paikkoja ja syöttökuvioita piisasi koko erän ajan, mutta lisäosumia ei tullut. Erän lopussa Loiske kavensi vaparista.

Kolmannen erän alku ei lähtenyt toivotulla tavalla. Kakkoskenttä aloitti, mutta pelasi löysästi ja päästi Loiskeen jo kahden maalin päähän. Onneksi pojat kuittasivat jo seuraavassa vaihdossaan, mikä sopivasti hieman viilensi Loiskeen pahinta intoa. He tulivat nimittäin aivan uudella temmolla maaliamme kohden erän alkupuolella. Vain hetki tästä ja tuomari puhalsi vaparin maalialueen nurkalta korkeasta mailasta. Loiske käytti tarjotun tilaisuuden hyväkseen hienosti. Siis jo toinen vaparimaali. Erän lopulla muuten vastustajan vapari napsahti tolppaan, joten aika hyvin he käyttivät nämä tilanteensa, jotain mistä olisi syytä ottaa oppia meidänkin. Nopeasti vaparimaalin jälkeen poikamme kuitenkin kuittasivat taululle loppuluvut 7-4, ja taisi tuohon erän alun rynnistykseen sitten vastustajan paras puhti loppua. Loppu kymmenen minuuttia pelattiin hallitusti pois ilman tilastomerkintöjä. Hieno voitto, hyvä alku sarjalle!