D2-Pojat (03) - LoSB (10 - 5)

Aika: 11.10.2014
Paikka: Myllypuro
Sarja: SBL Kilpasarja

Avausturnauksen toiseen peliin asettui vastaan LoSB Lohjalta, viime kevään eliittisarjasta tuttu joukkue. Kevään keskinäiset pelit olivat tiukkoja, molemmista väänsimme maalin voitot. Ensimmäinen erä osoitti että tasainen vääntö oli nytkin. LoSBin valmentaja menetti varmasti melko tukun hiuksia, kun Blackbidrsille tuomittiin vapari hyvästä paikasta maalin edustalta. Jostain syystä koko punanuttujen kvintetti päätti lähteä vaihtoon, ja jätti meidän ukkomme yksin pallon kanssa. Meinasi siinä mennä meidänkin vapaa-ampujalta pasmat sekaisin, mutta saatiin pallo sentään toimitettua verkon perille. Peli aaltoili tasaisesti päästä toiseen, kunnes erän lopulla tuli omassa päässä pari onnetonta purkupalloa laukaisusektoriin. Näin tauolle lähdettiin 1-2 tappioasemassa. Ilmeistä päätellen tilanne oli vieläkin synkempi, mistä Häsän piti tauolla ihan huomauttaa.

Toiseen erään pojat ravistelivat itsensä hereille paremmin ja ilmekin kirkastui. Peli kääntyi Rastaiden hienoiseksi hallinnaksi, ja LoSB pääsi vain muutamaan otteeseen laukomaan vaarallisesti. Ajoittain poikamme karvasivat hieman yliinnokkaasti, ja sellaisesta tilanteesta syntyi erän loppupuolella  3-2-hyökkäys, josta Lohjan poika pommitti varmasti yläkulmaan. Mutta sitten asiat alkoivat Blackbrdsillä loksahdella kohdalleen. Siirto alaspäin pakille "viivaan" ja komealla kudilla kavennus! Uudet ukot kentälle ja viisitoista sekuntia myöhemmin tasoitus!

Kolmanteen erään lähdettiin siis tasatilanteesta 3-3. Alle minuutin olimme jo johdossa, seitsemän minuutin kuluttua 7-3 -johdossa! Ja lisäksi kertaalleen pallo pomppi jo LoSBin veskarin selän takana, mutta ei aivan kierinyt viivan yli. Sitten pääsi vaihteeksi LoSB maalin makuun, kun hyökkääjämme eivät saaneet peitettyä pitkästä kiertoliikkeestä lähtenyttä kaukolaukausta. Vaan kohta vastasivat Rastaanpojat vähintään yhtä komealla yläpesävedolla, ja varmuuden vuoksi vielä kohta toisella. Pari minuuttia ennen loppua LoSB-hyökkääjä toi hieman lohtua omilleen veivaamalla pakkimme kahville nurkassa ja kuljettamalla pallon maaliin vanhanaikaisella. Melko lepsua, mutta se ei lopputulemaa miksikään muuttanut: Blackbirds oli parempi, kolme sekuntia ennen loppusummeria tehdyn maalin turvin komein lukemin 10-5! Hyvä pojat, kerrassaan mahtava sarjakauden avaus!!!