D2-Pojat (03) - Tiikerit Black (11 - 6)

Aika: 19.10.2014
Paikka: Esport Arena
Sarja: SBL Kilpasarja

Ottelu niitä kesympiä Tiikereitä vastaan alkoi aika varovaisesti, jopa arastellen. Pojat menivät vastustajan verkkaiseen tahtiin mukaan. Tiikerit ei juuri antanut painetta Blackbrds-päädyssä, joten pääsääntöisesti peli saatiin helposti painettua vastapäätyyn. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt, vaan Tiikerit pääsi kuittaamaan ekan maalin löysästi puolustaneen joukkueemme kustannuksella. Erän loppua kohti peli-ilme alkoi hiljakseen kirkastua ja maalihanatkin saatiin auki parin tolppakudin lisäksi. Erätauolle mentiin 3-1 johdossa.

Toisen erän alkuun vastustaja pääsi kaventamaan. Vapaalyöntitilanteessa miesvartiointi sekosi tyystin ja vastustajan maalitykki pääsi vapaasti sijoittamaan tarkan laukausken yläkulmaan kenenkään estelemättä. Vaan sitten alkoi Blackbirds-show. Maaleja syntyi erän aikana kuusi kappaletta. Syötönkatkosta, kiertolaukauksen reboundista, pomppivasta flipperipallosta, vanhanaikaisella, läpiajosta ja läpiheitosta. You name it, we got it! Tokan erän jälkeen taululla vakuuttavat 9-3.

Kolmas erä oli enää kosmetiikkaa. Blackbirds vei selkeästi peliä, mutta ajoittain löysä puolustusote kostautui kuitenkin erätappiona. Tiikereille ensin maali, Rastaille sitten kaksi. Ja lisäksi jälleen pari tolppaakin... Hieman nolosti vastustaja pääsi viimeisellä minuutilla kymmenessä sekunnissa höynäyttämään kumpaakin kentällistämme ja näin turhaan kaunistelemaan numeroita. Tulos kuitenkin hyvin selkeä 11-6.