D2-Pojat (03) - SSV Master (3 - 9)

Aika: 1.11.2014
Paikka: Klondyke
Sarja: SBL Kilpasarja


Lohkon kärkijoukkue SSV Master osoitti heti ottelun alussa vauhtinsa ja vaarallisuutensa. Peli pyöri omassa päädyssä ja jo ajassa 2:20 taululla seisoi tylyt 0-2 lukemat. Vasta nyt alkoivat poikamme hieman tointua pahimmasta alkujärkytyksestä ja onnistuivat jopa kaventamaan pari minuuttia myöhemmin. Mutta ei kupletin juoni tästä valitettavasti juuri muuttunut. Vaaralliset tilanteet seurasivat toisiaan omalla maalilla ja erän loppuun mennessä pallo löytyi vielä kolmesti hyvin pelanneen Joken selän takaa. Vastustaja voitti lähes kaikki kaksinkamppailut ja onnistui siirtelemään palloa hienosti hyökkäysalueella, josta seurasi merkkausvirheitä. Kun kaksi hyökkääjää käy peittämään samaa vastustajaa, on jossain ukko vapaana. Pieni arastelu muun muassa vetojen blokkaamisessa kostautui useaan otteeseen.

Toinen erä sujui niin pelillisesti paremmin. Ajoittain pelirohkeutta alkoi löytyä, kuten hienossa kavennusmaalissa. Oikein pitkä veivaus maalin takana puolustajaa haastaen ja siitä vanhanaikaisella pallo reppuun! Vastustaja oli kyllä tässäkin erässä niskan päällä, mutta maalinteossa he onnistuivat vain kerran. Erä tasan 1-1 siis. Hienoa!

Kolmas erä jatkui samaan malliin. Rastaat sai vaparin jälkitilanteesta maalin, SSV teki kolme. Olisiko jo jälka alkanut hieman painaa pojilla, sillä kaksi viimeistä maalia tuli hieman helpolla. Lopputulos 3-9 ei jätä jossitteluille sijaa, parempi voitti.

Joukkuepuolustus ei vain toiminut toivotulla tavalla, vaan edelleen näkyi liian selvästi jako hyökkääjiin ja puolustajiin. Tähän väliin jäi liian usein ammottava aukko, jonka nopeat ja taitavat vastustajat armotta hyödynsivät. Pari maalia syntyi niin, että koko hyökkäystrio oli ylhäällä näennäisesti karvaamassa (lue: surffailemassa), ja pakkimme puolestaan ei uskaltanut pitää vastustajan laituria tarpeeksi syvällä, vaan odotteli keskiviivalla. SSV sai yhdellä syötöllä ohitettua koko hyökkäysketjumme ja kun tuulennopea laituri sai vielä ottaa rauhassa pallon haltuun ja tilaa kääntyä, tämä kiihdytti täyttä ravia pakkimme ohi. Yhtenäisempi ote on pakko löytyä, mikäli haluamme kaataa näitä kovempia joukkueita.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 600:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 700:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 800:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 900:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Siuvatti Joel: 100 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Pitkä Joona
Kenttäpelaaja
8Ylipaavalniemi Aleksi
Kenttäpelaaja
16Tynninen Jaakko
Kenttäpelaaja
21Siermala Jani
Kenttäpelaaja
32Siuvatti Joel
Maalivahti
66Kuismin Roope
Kenttäpelaaja
-Antikainen Niko
Kenttäpelaaja
-Harju Niko
Kenttäpelaaja
-Ruotsalainen Riku
Kenttäpelaaja
-Sintonen Markus
Kenttäpelaaja
-Turunen Sampo
Kenttäpelaaja