D2-Pojat (03) - GrIFK Green (5 - 11)

Aika: 6.12.2014
Paikka: Esport Arena
Sarja: SBL Kilpasarja

Alkusarjan viimeiseen otteluun Grania vastaan lähdettiin melko epäedullisista asemista miehityksen suhteen. Alla oli kuitenkin loistava vika erä SSV:tä vastaan, joten mieli oli korkealla. Alku näytti ihan hyvältä, ja kolmen minuutin kohdalla siirryimme johtoon. Sitä iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä Grani kuittasi puolessa minuutissa. Ja sitten alkoikin vihreä sirkus, jossa Rastaanpoikia vietiin pyörryttävää kyytiä. Todella nopeita vihreitä miehiä puikkelehti jähmeiden valkopaitojen seassa ihan mielensä mukaan. Nappisyötöt napsahtivat lapaan ja verkko heilui yhtenään. Eka erä Granille 1-4, ja tokan erän alkuun tahti senkun kiihtyi ja börsää syntyi tahtiin maali ja minuutti. Häsä otti aikalisän ajassa 4:28 kun taululla oli masentavat luvut 1-8.

Aikalisän jälkeen saimme välittömästi aikaan kavennuksen ja sen muutenkin tapahtui selvä ryhtiliike. Ei peli nyt silmää hivellyt, mutta jonkinlaista yritystä oli sentään havaittavissa. Parin maalin myötä luottamus omiin kykyihin palaili osittain ja silmät kiinni roiskiminen väheni merkittävästi. Granin nopeat hyökkääjät olivat jatkuvasti uhkana, mutta maalinteko heiltäkin lähestulkoon tyrehtyi.

Kolmannessa erässä Grani kunnostautui jäähyilemällä, mutta Rastaat eivät tarjotuista tilaisuuksista onnistuneet kunnon tilanteita luomaan. Ei edes lopussa kahden miehen ylivoimalla. Aneemisesta esityksestä huolimatta pelin toinen puolisko oli meille voitokas luvuin 4-3. Mutta se ei juuri lämmitä, kun oli jo ehditty hävitä ottelu murskaluvuin. Jos vain saisimme pitkästä aikaa parhaan kokoonpanon jalkeille ja pelaamaan kykyjensä mukaan kokonaisen ottelun... No, sitä yritetään kevätpuolella eliittisarjassa, johon lunastimme paikkamme lohkokolmosena.