D2-Pojat (03) - Vesilahden Visa (1 - 3)

Aika: 3.1.2015
Paikka:
Sarja: HFC Kilpa

Ensimmäinen erä oli melko tasaista vääntöä, eikä kumpikaan saanut maalia aikaiseksi. WeiVin weikot olivat hienoisesti niskan päällä. Onnistuimme tappamaan yhden jäähyn, ja Luka peittosi hienosti vastustajan rankkariyrityksessä. Valitettavasti seuranneen jäähyn aikana erän lopulla WeiVin pojat onnistuivat ylivoimalla. Erä vastustajalle 1-0. Toiseen erään saimme makean alun, kun pojat tälläsivät hienosta vaparikuviosta tasoituksen. Mutta jo seuraavassa vaihdossa syntyi vastustajan voittomaali, merkkausvirheen takia kuinkas muuten. Emme saaneet aikaiseksi merkittävää kiriä, vaan peli pyöri vaarallisesti omassa päädyssä lähes koko ajan. Vastustajalla oli mm. useita tolppakuteja, mutta vain yksi lisäosuma nähtiin. Vaikka vastustajan yli-ikäisestä ja -kokoisesta maalivahdista hieman spekuloitiin, ei jäänyt epäselväksi kumpi oli parempi.