D2-Pojat (03) - Indians Yellow (4 - 2)

Aika: 3.1.2015
Paikka:
Sarja: HFC Kilpa


B-puolivälierään asettui vastaan Westendin Inkkarit. Pelin enteet eivät olleet kovin hyvät, sillä ennestäänkin kapeasta rosterista oli nyt pudonnut kaksi poikaa pois. Pelattiin siis kolmella pakilla ja neljällä hyökkääjällä. Vastustajalla täydet kolme kentällistä ja jopa kaksi maalivahtia... Tästä huolimatta - tai ehkä sen takia? - peli kulki huomattavasti mallikkaammin kuin turnauksen aiemmat matsit. Saimme myös todella lentävän lähdön otteluun, kun Aksu pisti riparin sisään jo 11 sekunnin kohdalla. Taisi olla uusi ennätys?

Peli oli meillä hyvin hallussa, ja vastustajan varovainen karvaus saatiin helposti ohitettua. Maaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi kuin yksi loppuerän aikana, mutta toisaalta Inkkarit pysyivät hyvin kurissa ryhdistyneen joukkuepuolustuksemme ansiosta. Puolivälissä he onnistuivat tosin kaventamaan 2-1:een suoraan vaparista. Silti Rastailla ei tuntunut olevan hädän päivää, jännitti vain jaksavatko pojat loppuun asti.
Huoli oli turha, sillä kaikilla jalata kantoivat loppuvihellykseen saakka. Puolivälissä pääsi yksi omiin uupumuksen takia, mutta muuten homma klaarattiin todella hallitusti. Toinenkin erä meille 2-1 ja lopputulos siis 4-2. B-välierään mars!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Laks Luka: 20 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Pitkä Joona
Kenttäpelaaja
8Ylipaavalniemi Aleksi
Kenttäpelaaja
16Tynninen Jaakko
Kenttäpelaaja
21Siermala Jani
Kenttäpelaaja
66Kuismin Roope
Kenttäpelaaja
-Laks Luka
Maalivahti
-Metsomäki Lenni
Kenttäpelaaja
-Sintonen Markus
Kenttäpelaaja