D2-Pojat (03) - Oilers Hurricanes (3 - 4)

Aika: 4.1.2015
Paikka:
Sarja: HFC Kilpa

Välieräotteluun saatiin kahdeksan kenttäpelaajaa jalkeille. Pelin alku oli tunnustelevaa, ja varsinkin Rastailla otteet melko ujoja. Ei pantu kroppaa likoon ja jalkaa liikkelle, vaan yritettiin pylly pystyssä yksiltä jalansijoilta koukkia mailalla palloa pois vastustajalta. Eihän sellainen onnistu, joten Oilersit livahtivat lepsuilumme ansiosta jo 3-0 johtoon, ennenkuin Rastaat sai paremman pelihuumori päälle. Hienoa nähdä että alun lukemat eivät napsauttaneet henkistä selkärankaa jo alkuunsa. Kaksi maalia ehdittiin värkkäämään ennen puoliajan käskynjakoa. Toiseen erään otteet paranivat entisestään, harmi vain että yksi lipsahdus päästi öljymiehen laidasta läpi maalin tekoon. Kirimme oli todella hyvä ja tasapelistä jäätiin vain tolppakudin päähän. Ei olis voittokaan ollut mitenkään kaukaa ahettu ajatus, mutta pieni epätarkkuus viimeistelyssä vei Oilersin B-finaaliin luvuin 3-4. Lopun paine ja pelaamisen hurmos oli kuitenkin mukavaa katseltavaa, joten ottelusta ja koko turnauksesta jäi tappiosta huolimatta ihan hyvä maku. Nousujohteinen peliesitys on aina mukavampi kuin romahdus. Hyvä Blackbirds!