D2-Pojat (03) - Tapanilan Erä (13 - 7)

Aika: 11.1.2015
Paikka:
Sarja: SBL Eliittisarja

Eliittisarjan eka peli ja vallan uudet kujeet. Taistoon käytiin täysin uusituin kokoonpanoin, kun neljä poikaa -04:sta astui remmiin. Osa pojista pelasi myös aivan uudella pelipaikalla. Uusi rosteri osoitti kuitenkin nopeasti toimivuutensa, energiaa ja vauhtia piisasi tasaisesti molemmilla kentällisillä. Peli oli alusta pitäen hienoisesti Blackbirdsin hallussa, vaikka kyllä Erälläkin muutama paikka maalintekoon siunaantui. Johtomaalimme syntyi kuudennella minuutilla, ja heti sen jälkeen iskimme jo toistamiseen. Erän lopun aikana syntyi vielä kolme börsää ja Erälle onnistuimme hoitamaan nollaerän. Eka erä siis peräti 5-0 meille! Loistava alku.

Toinen erä jatkui Rastailla hyvissä merkeissä. Pääsimme muutaman minuutin pelin jälkeen ylivoimalle, joka kerrankin tuotti tulosta! Minuutti tästä meille tuomittiin rankkari, jonka Joona toimitti reppuun. Taululla siis jo 7-0 johtolukemat. Peli vaikutti jo voitetulta, ja kuin huomaamatta pojilla alkoi pelikuri höltyä. Hyökkääjät alkoivat hieman lipsua oman maalin varjelemisesta lisämaaleja ahnehtiessaan. Erä sai vuorostaan rankkarin, jonka Joel hienosti torjui. Seuranneen jäähyn aikana Erä kuitenkin sai maalitilinsä auki. Loppuerän aikana kumpikin teki vielä kaksi maalia. Erätauolle mentiin tilanteessa 9-3.

Kolmannen erän alkupuoli maaleja tehtiin tasatahtiin. Yksi alivoimakin kestettiin mainiosti. Erä otti maalivahdin pois jo kolmisen minuuttia ennen loppua ja onnistui kaventamaan kahdesti. Juuri kun ukkomme olivat oppineet pitämään oman miehensä, olikin kentäälä kuudeskin sininuttu - usein vapaana maalimme edustalla. No, viimeisellä minuutilla rohkea peluutus kostautui, kun teimme kaksi maalia tyhjiin. Lopputulos siis 13-7. Oikein lupauksia herättävä alku siis. Hyvä Blackbirds!