D2-Pojat (03) - ÅIF (4 - 11)

Aika: 11.1.2015
Paikka:
Sarja: SBL Eliittisarja

Päivän toiseen peliin asettui vastaan todellinen tasonmittaaja, ikäluokan ehdottomasti menestyksekkäimpiin joukkueisiin kuuluva ÅIF. Sipoolaiset kävivät heti alusta päälle todella kovaa, mutta ekat vaihdot selvisimme ilman takaiskua. Juuri kun vaikutti että aloimme päästä alkujärkytyksestä yli, pääsi vastustaja kenenkään estelemättä ampuman parhaasta tekosektorista ja yläpesässä kahahti. Minuuttia myöhemmin hyökkäyksen rakentelumme pysähtyi näpertelyyn keskialueelle, josta vastustaja karkasi puolittaiseen läpiajoon ja pum. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja Rastaatkin pääsivät muutamaan otteeseen kokeilemaan ÅIFin maalivahtia. Ja kuinka ollakaan, seitsemän minuutin kohdalla karvaus tuotti tulosta ja kavensimme pelin. Tämä ei valitettavasti suistanut ennakkosuosikkia raiteiltaan, vaan alle kymmenessä sekunnissa ÅIF kuittasi tuon osuman. Erän viimeiset viisi minuuttia olivat Rastaille todella mustat. ÅIF pakotti arkailevat Rastaat köysiin ja moukaroi armotta neljä maalia, läheltä ja kaukaa. Tulostaululla synkät 1-7.

Toinen erä oli jo huomattavasti tasaisempi ja pojat näyttivät ilahduttavaa tasitelutahtoa. Erän alussa ÅIF näytti vielä kertaalleen, miten maali tehdään, vaikka pakki seisoo vieressä. Kun ei sitä ukkoa pidetä kunnolla, vaan ollaan vaan seurana seisoskelemassa... Kolmen minuutin kohdalla jouduimme alivoimalle, joka hoideltiin mallikkaasti. Kahdeksannella minuutilla sitten ÅIFin hyökkääjä esitteli mainiota laukaustaan: juoksusta pakin jaloista yläpesään pam. Viimein yhdeksän minuutin kohdalla Rastasfanitkin saivat hurrattavaa, kun Aksu upotti päivän toisen rankkarimme vuorenvarmasti. Pian tämän jälkeen syntyi myös hienolla kuviolla pelitilannemaali. Valitettavasti ÅIF iski myös kahdesti, joten kahden erän jälkeen taululla lukemat 3-11.

Kolmatta erää lähdettiin kuitenkin voittamaan, ja se myös tehtiin! Joukkuepuolustus toimi koko erän ja yhdeksän minuutin kohdalla syntyi neljäs maalimme pakin hienolla kaukovedolla. Myös ylärimaa koelteltiin kertaalleen. Olihan ÅIFillakin toki paikkansa, mutta melko hyvin heidät saatiin pidettyä aisoissa. Erän lopulla pääsimme yrittämään tuloksetta ylivoimalla, joka minuutin kuluttua vaihtui tasavajaaseen. Maaleja ei syntynyt enempää kumpaakaan päätyyn, joten vika erä meille 1-0. Sillä ei pisteitä saa, mutta viimeinen erä antoi varmasti joka pojalle uskoa tuleviin koitoksiin. Tällä joukkueella voimme haastaa tasapäisesti kenet tahansa.