D2-Pojat (03) - SB Espoo Angry Birds (8 - 9)

Aika: 8.3.2015
Paikka:
Sarja: SBL Eliittisarja

Ottelu alkoi hieman hapuillen, pienet virheet ja varovainen ote antoivat avaimet ronskisti pelanneille Espoon lätkäjätkille. Vajaan viiden minuutin kohdalla vastustaja pääsi johtoon kun vedon blokkaus unohtui. Ja heti perään uusi takaisku. Sitten "nuorisoketju" sai jalat alleen ja alkoi hyöriä hyvällä sykkeellä Angrybirdsin päädyssä. Kavennus syntyi heti ja tasoitus erän lopulla. Vikalla minuutilla pääsimme ylivoimalle kun vastustajalla oli liikaa ukkoja kentällä. YV toimi hienosti ja erätauolle pääsimme johdossa.

Toisessa erässä junnut jatkoivat siitä mihin jäivät ja lisäsivät alkuminuuteilla johtoamme. Pari nukahdusta päästivät kuitenkin Angrybirdsit tasoihin. Ne pojat todellakin osaavat laukoa kun paikka ilmaantuu! Ottelu jatkui kuitenkin hienolla yrityksellä, joka palkittiin erän lopulla peräti kolmella maalilla, joista yksi Joken läpiheitosta. Kahden erän jälkeen taululla odottamattomat luvut 7-4 meille, ja täysin ansaitusti.

Kolmas erä alkoi räväkästi ja maali roikkui jo ilmassa. Ajassa 1:46 vastustaja otti rangaistuksen kovan paineemme alla. Peli alkoi näyttää selvältä. Mutta mitä sitten tapahtuikaan... Blackbirds pelasi kuin Leijonat ja antoi tehdä hyvin alkaneen yyveen lopulla alivoimamaalin. Ja sitten 15 sekuntia myöhemmin TOISEN  av-maalin. Ja sitten muutaman sekunnin kuluttua KOLMANNEN... Ja heti jäähyn päätyttyä vielä naulaksi arkkuun johto-osuman. Minuutissa neljä maalia omiin... käsittämätöntä. Jotenkin tuosta selvittiin ja taisto jatkui tuimana. Pojat tasoittivat alivoimalla erän puolivälissä ja kaikki oli taas auki. Mutta kun ei. Vastustajan kova peli horjutti itsetuntoa ja pieni arastelu oman maalin edessä kostautui. Erän lopun pääsimme vielä yrittämään tasoitusta ylivoimalla, mutta ilman tulosta.

Yhtä minuuttia lukuunottamatta aivan loistava esitys, etenkin junnuketjulta, joka värkkäsi kaikki maalit. Jostain syystä seniorit eivät saaneet palloa rysään edes tyhjän maalin edestä. Paitsi kerran, mutta tuomari ei sitä nähnyt. Hieman tästä jäi jossiteltavaa *huokaus*...