D2-Pojat (03) - Tapanilan Erä (10 - 8)

Aika: 8.3.2015
Paikka:
Sarja: SBL Eliittisarja

Päivän toiseen otteluun astui Blackbirdsin unissakävelijät. Erän vauhti oli korkeintaan puolet siitä mitä Angrybirds piti yllä, ja niinhän pojat tyytyivät samaan menoon. Jo ekassa vaihdossaomissa soi, oman emämunauksen ansiosta kuinkas muuten. Virheet, vastuun väistely ja verkkainen vauhti leimasivat koko ensi erää. Onneksi vastustaja ei ollut juuri terävämpi. Erätauolle lukemissa 3-4. Positiivista oli se, että nyt 03-ketjukin sai viimein maalihanat auki.

Toiseen erään Häsä sai kuin saikin heräteltyä pientä taistelutahdon poikasta, ja muutamassa minuutissa pojat latoivat kolme maalia ottaen ohjat pelissä. Lepsuilu ei kuitenkaan tyystin loppunut. Luka sai useampaan otteeseen näyttää maalilla parasta osaamistaan. Tokan erän jälkeen lukemat 7-5.

Kolmannen erän alussa iski hölmö huolimattomuusvirhe: väärä etäisyys vaparissa ja ukko istunnolle. Tällä kertaa juniorit höynäyttivät vastustajan ja pistivät alivoimalla kassin. Seuraavasta alivoimasta ei sitten selvittykään, vaan Erä kavensi sekunnissa nätillä vaparikuviolla. Tästä he saivat lisää höyryä ja alkoivat painaa peliä päätyymme. Ja kun ei ole halukkuutta blokata vetoa, vaan annetaan oikein kunniakuja mistä kaikessa rauhassa tähdätä, niin yläpesässä soi. Tässä vaiheessa alkoivat taas kämmenpohjat hiota...

Onneksi juniorit saivat taas ison vaihteen silmään ja ratkaisivat pelin kahdella maalillaan. Pelin viimeiset minuutit Erä pelasi ilman maalivahtia ja onnistuikin kertaalleen kaventamaan. Meidän pojilla siinteli tyhjä maali silmissä niin että maltti unohtui. Useampi yritys omasta päädystä ja lukuisia rystyhuitaisuja nähtiin, vaan tyhjiin ei lopulta osunut kukaan.

Työvoitto 10-8, vaikka oma paras taso jäi pelissä todella kauas.