D2-Pojat (03) - ÅIF White (8 - 8)

Aika: 28.3.2015
Paikka:
Sarja: SBL Eliittisarja

Edellisessä kohtaamisessa ÅIF otti luulot pois jo ekassa erässä, mutta nyt olikin toinen ääni kellossa. Ottelu eteni maalittomana ja hyvin tasaisena melkein ekan erän loppuun asti, kunnes nuorisoketju onnistui avausmaalissa ajassa 13:39. Riemu jäi valitettavan lyhytkestoiseksi, sillä heti seuraavaan vaihtoon ÅIF onnistui tasoittamaan maalin edestä ja hetkeä myöhemmin napauttamaan johtomaalin erän loppuun.

Toinen erä alkoi tarkalla pelillä, mutta ajassa 2:40 vastustaja karkasi ylivoimahyökkäykseen ja viimeisteli tehokkaasti. Tilanne alkoi näyttää aavistuksen huolestuttavalta, mutta onneksi poikien pelihuumorin pelasti komean syöttökuvion päätteeksi lauottu kavennusmaali kuuden minuutin kohdalla. Usko omiin mahdollisuuksiin palasi ja vahvistui pari minuuttia myöhemmin tasoitusosuman myötä. ÅIF pääsi uudelleen johtoon, mutta nopeasti tilanne kuitattiin jälleen tasoihin. Erän lopulla jouduimme alivoimalle, jäähyn syynä väärä etäisyys. Tuomarin vihjeitä olisi syytä kuunnella! Jäähy saatiin kuitenkin hienosti tapettua ja erätauolle kutkuttavissa 4-4- numeroissa.

Jos olivat kaksi ensimmäistä erää tarkkaa peliä, muuttui meno kolmanteen, josta tuli oikea maalifiesta. Junnut maalasivat erän alkuun kahdesti, mutta sitten fokus hetkellisesti katosi, ja päästimme ÅIFin takaisin tasoihin. Sitten 03:set näyttivät kuinka syöttöpeli parhaimmillaan kulkee ja tekivät hienon johto-osuman... joka kuittautui vain 20 sekuntia myöhemmin. Seurasi muutaman minuutin maaliton hetki, kunnes pitovaikeudet iskivät taas omalla maalilla. ÅIF johtoon, ei kai vain voittoon? Mutta pojat olivat toista mieltä ja täräyttivät hetkeä myöhemmin tasoituksen. Viimeiset kuusi minuuttia jatkui ankara vääntö, jossa kummallakin oli tilaisuutensa, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Tuloksena tasapeli ja ensimmäinen ÅIFilta napattu piste! Mahdollisuudet lopputurnaukseen säilyivät.