D2-Pojat (03) - Oilers Hurricanes (4 - 6)

Aika: 28.3.2015
Paikka:
Sarja: SBL Eliittisarja

Ottelu oli alusta pitäen hyvin hallinnassa, mutta maaliteko tuotti vaikeuksia. Paikkoja kyllä oli, mutta pallo napsahteli milloin loistavasti pelanneen Oilers-moken maskiin, milloin pitkin seiniä. Kymmenen minuutin kohdalla pääsimme ylivoimalle, joka oli aika ponnetonta, mutta poiki kuitenkin lopuksi meille johtomaalin. Erän lopulla Rastaille tuomittiin vuorostaan jäähy väärästä vaihdosta, ja vastustaja käytti tilaisuuden  hyödykseen iskien vaparista tasoitusmaalin. Erätauolle lukemista 1-1.

Ensimmäisessä erässä meillä oli kosolti maalipaikkoja ja vastustaja pysyi todella hyin kurissa. Koko erässä maaliamme kohti tuli kaksi laukausta. Mutta toiseen erään tahti muuttui. Toisella minuutilla saimme taas jäähyn, ja Oilers käytti tilaisuuden hyväkseen ja siirtyi johtoon. He kävivät koko ajan kärkkäämmin kiinni peliä rakentaviin pakkeihimme, ja onnistuivat tuon tuosta katkomaan pelin puoleen kenttään. Laukauksia alkoi sadella kiihtyvällä tahdilla omaan päähän. Tovia myöhemmin vastustaja onnistuikin siirtymään jo 3-1- johtoon. Erän puolivälissä saimme hieman paremman otteen pelistä. Ensin kavensimme vaparista ja heti perään saimme pelin tasoihin. Pääsimme samaan syssyyn vielä ylivoimalle, joten vaikutti vahvasti siltä että pelin kulminaatiopiste oli saavutettu ja tästä mentäisiin selvään voittoon. Ylivoima kuitenkin hukattiin väkinäiseen yrittämiseen, eikä pelihuumori ottanut löytyäkseen sen jälkeenkään. Mieliala laski samaa tahtia kun maitohappo kerääntyi pohkeisiin. Erän loppupuolella Oilers-hyökkääjä onnistui onnekkaasti vispaamaan nollakulmasta johto-osuman, mutta sen onnistuimme vielä kuittaamaan. Kolmanteen erään tasatuloksesta 4-4.

Käytännössä koko kolmas erä oli väsyneiden poikien kamppailua. Valitettavasti näytti että Rastasjalka painoi vielä enemmän kuin öljymiehen saapas. Kova ÅIF-matsi ja väärin ajoitetut väliaikalenkit taisivat viedä parhaat mehut, ja vastustajan loistava maalivahti tylsytti henkisen kantin. Ajassa 13:37 Oilers iski johto-osuman. Aikalisä ja maalivahdin poisotto eivät auttaneet, vaan Oilers pääsi kaunistelemaan loppunumerot 4-6 tyhjään maaliin.