D2-Pojat (03) - SB Pro (11 - 3)

Aika: 22.3.2015
Paikka: Maaniitun koulu
Sarja: Harjoituspelit

Ottelun alku oli meiltä aika vaisu, varsinkin junnuketju oli melko unessa. Onneksi SB Pro ei esittänyt menneiden vuosien kaltaisia otteita, joten tasaisissa merkeissä mentiin. Hiljalleen peli alkoi kääntyä Rastaiden hallintaan ja avausmaali merkittiin meille. Eka erä lopulta 2-1. Toinen erä jatkui edelleen tasaisissa merkeissä ja ainoa maali BB:lle. Vastustaja karvasi semiaktiivisesti, mutta ei käynyt puolustuspäässämme aivan kiinni iholle. Niinpä pakkimme saivat mukavasti avattua peliä maalin edestä keskushyökkääjän kautta. Maalipaikkoja meille kertyi jo aika lailla, mutta ihan ei viimeistely sujunut. Kahden erän jälkeen taululla 3-1.

Kolmannessa erässä rupesi sitten reppu heilumaan hieman tiheämpään. Molemmat ketjumme onnistuivat pariin otteeseen. SB pro pääsi pari kertaa rokottamaan vastahyökkäyksestä, mutta loppua kohti alkoi heillä jalka painaa. Varsinaisen peliajan lopussa tilanne Rastaille 7-3.

Salivuoroa kun oli vielä jäljellä, pelattiin vielä neljäs erä. Kymmenessä minuutissa poikamme mättivät vielä neljä maalia väsähtäneen SB Pron verkkoon. Lopputulos siis imarteleva 11-3. Hyvä Blackbirds! Tästä on hyvä lähteä takki auki leuhuuttamaan sarjaturnauksiin ;)