C2-Pojat (03) Edustus - Oilers White (8 - 5)

Aika: 23.10.2016
Paikka:
Sarja: SBL Kilpasarja

Oilersin -04 -jengiä vastaan saimme unelma-alun. Yhdeksän minuutin jälkeen taululla seisoi lukemat 4-0! Sitten ote hieman repsahti ja vikkelät valkopaidat alkoivat saada pelikuvioitaan toimimaan. Onnistuivat kaventamaan ensin rankkarista ja kohta perään väärään suuntaan tuomitun sisäänlyönnin jälkeen. Kun Oilers vielä tuikkasi kolmannenkin maalin ylivoimalla tokan erän alussa, aloimme taas olla jännän äärellä. Sen jälkeen kamppailu meni hieman sekavaksi väännöksi, ja maaleja saatiin odottaa aivan erän loppuun, jolloin onnistuimme käyttämään yhden erän todella harvoista paikoistamme hyväksemme. Tilanteesta 5-3 viimeiseen erään, vaan eikös heti ekaan vaihtoon lepsuiltu ja taas oli vastustaja maalin päässä. Nuorisosirkus jatkoi toisen erän tapaan pyöritystään puolustusalueellamme, ja Luka joutui venymään parhaimpaansa. Kolmannessa erässä meilläkin oli kuitenkin paikkamma ja tolppiakin jo vähän kolisteltiin. Erän puolivälissä onnistuimme kahdella vahvalla yksilösuorituksella karistamaan Oilersit kannoilta, ja erän loppu saatiin pelattua pois kunnialla yhdestä alivoimasta huolimatta.

Hieno tulos ja voitto, mutta kyllä täytyy sanoa että että Oilersit pelasivat paljon parempaa joukkuepeliä. Meidän vahvuutemme oli tällä kertaa yksilötaito ja fyysinen ylivoima, kuten olettaa saattaakin vuotta nuorempia vastaan pelatessa. Peräti puoleen maaleistamme ei tässä matsissa löytynyt syöttäjää!