C2-Pojat (03) Edustus - Erä Valkoinen (10 - 7)

Aika: 12.11.2016
Paikka:
Sarja: SBL Haastajasarja

Lohkon pahnanpohjimmaista vastaan lähdettiin hieman huonosti keskittyneenä. Erällä oli myös pari lainakaveria matkassa ja ote selkeästi terävämpi kuin kauden aiemmissa peleissä. He eivät aikoneet antautua ihan helposti. Ottivat alussa jo kahden maalin johdon, ennenkuin saimme oman pelin jotenkin uomiinsa. Eka erä tasan 2-2. Toinen erä sujui meiltä paremmin, kun varsinkin hyökkäyssuuntaan jaksettiin tehdä hommia kunnon tsempillä. Kunpa vain sama antaumus olisi näkynyt alaspäin juostessakin... No, peli oli kuitenkin kokonaisuutena mukavasti näpeissä ja nousimme erän mittaan selvään johtoon vaikka jouduimme pelaamaan liki täydet kaksi minuuttia kolmella viittä vastaan. Hieno taistelu, josta selvittiin ilman takaiskua.

Kolmas erä piti olla enää muodollisuus, mutta niin vain lepsu puolustusasenne antoi Erälle vielä mahdollisuuden. He nousivat jo tilanteeseen 8-7, kun muutama minuutti oli pelaamatta. Aikalisä kuitenkin ryhdisti rivit ja painoimme vielä päättäväisesti pari koristetta numeroihin.

Maalitykkinä kunnostautui pakin paikalta Elias, joka paukutteli numeroita taululle hattutempun arvoisesti. Myös ekassa pelissä puolet maaleista syntyi viivasta, piiskamiehenä silloin Sampo. Eli mukavasti saatiin pelattua syvään ja siitä pudotettua vetopaikoille.

Komiat 4 pistettä kotiturnauksesta ja bonuksena vielä muikea buffa-tuotto ;)