Aika: 2.10.2011
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Naiset III-div.

Ennen toista peliä mustarastasjoukko kävi karkottamassa lähiseudun muut linnut pienellä huutoreenillä. Toiseen peliin lähdettiin jälleen hyvällä yhteishengellä ja asenteella. Vastaan asettui Indians II ja ennen peliä pohdittiinkin, että inkkarithan laittavat toteemipaaluihinsa myös lintujen hahmoja, joten nehän kunnioittavat meitä!

Ottelu alkoi hieman löysästi ja kuutisen minuutin kuluttua vastustaja rankaisi ikävästi. Pää pystyyn, peli omalle tasolle ja alkoihan se luistaa. Minuutti ennen erätaukoa taistelu alkoi tuottaa tulosta kun Cami paiskasi pallon veskarin selän taakse Annan upeasta heitosta! Seuraavassa vaihdossa, vain 13 sekuntia myöhemmin, pallo oli jälleen ujutettu vastustajan maalivahdin selän taakse. Erätauolle tahmean alun jälkeen iloisesti 2-1.

Toisessa erässä nähtiin valtava määrä maalipaikkoja, onnistumisia kuitenkin vain yksi, tilanne 3-1. Muutamaa vaihtoa myöhemmin Indians kavensi maalin päähän. Ikäväksemme eräs typerä kapteeni oli allekirjoittanut virheellisen pöytäkirjan, yksi pelaaja puuttui listasta? ja rangaistukseksi 5 minuutin jäähy. Onneksi AVt hoitivat hommansa jälleen loistavasti, maalipaikkoja taisikin syntyä meille vastustajaa enemmän, loistavaa.

Kolmanteen erään lähti jälleen voitonhaluinen joukkue, maalipaikkoja sateli kuin taivaalta. Erän alkuun Sofi laittoikin pallon jälleen veskarin ohitse! Tämähän tiesi Sofille hattutemppua ja koko joukkueen riemu repesi! Lukemat 2-4. Muutamaa minuuttia myöhemmin vastustajan maalivahti sai taas kaivaa pallon selkänsä takaa, ja maaliero vain kasvoi. 2 minuuttia ennen pelin loppua, maalilukemat viimeisteltiin vielä 6-2, joka jäikin lopulliseksi tulokseksi.

Kaikenkaikkiaan aivan loistava kauden avaus, täydet neljä pistettä kotiin! Näytettiin todella, miksi kannamme seuran edustusjoukkueen titteliä. Kaikki saavat olla ylpeitä omasta suorituksestaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä. Lauantaina 29.10 vastaan asettuvat Rangers II ja Ylhäs, sitä ennen tiedossa kovaa reeniä. Luvassa varmasti ainakin maalintekoharjoitteita?

Kapteeni kiittää, kuittaa ja kumartaa. Kiitos kaikille!