Edari jatkoon Suomen Cupissa

18.10.2017

Miesten Edustus jatkaa cup-taivaltaan 5. kierrokselle. Maanantain ottelussa vastaan asettui 2. divisioonan toisen lohkon joukkue FBC Raseborg. Cup ottelu herätti selvästi kiinnostusta myös yleisössä jota oli saapunut 178 Kurkelan katsomoon. Edustus kiittää!

Ottelu alkoi hieman varovaisesti molempien joukkueiden tarkkaillessa tapahtumia ja pelaten melko varovaisesti. Avausmaalin teki kotijoukkueen maalitykki Janne Uotila, mutta vierasjoukkue teki kaksi seuraavaa ja ensimmäinen erä päättyi 1-2 tilanteeseen.

Toiseen erään BBU tiivisti kokoonpanoaan ja siirtyi kahteen kenttälliseen. Tämä tuntui toimivan ja kotijoukkue otti täysin pelin hallinnan. Erä 5-0 kotijoukkueelle ja vierasjoukkueelle ainoastaan 1 laukaus. Viimeisessä erässä kotijoukkue piti palloa fiksusti ja rauhoitti peliä. Viimeinen erä 3-1 ja Edustus jatkoon lukemin 10-3.

Kotijoukkueen onnistujiin lukeutui useita pelaajia, mutta erityisesti hyökkääjät Tony Venäläinen (tehot 3+2), Janne Uotila (3+1) ja Eetu Sirkka (1+2) aiheuttivat vaaratilanteita Raseborg päädyssä jatkuvalla syötöllä. Ottelun tilastot löytyvät tästä.

Seuraavaksi vastustajaksi arvonnassa osui Divarin kärkipään joukkue Loviisan Tor. Ottelu pelataan Kurkelassa sunnuntaina 29.10. klo. 13:00. Tervetuloa katsomaan Keski-Uudenmaan parasta salibandya ja kannustamaan Edustus jatkoon!