Edarille tärkeä voitto kärkikamppailusta

12.11.2017

Miesten edustus otti tärkeän kotivoiton lauantaina sarjan kärjessä ollutta SB Vantaata vastaan. Kurkelaan saapuneet 178 katsojaa näkivät viihdyttävän ja maalirikkaan ottelun, kotijoukkueen voittaessa numeroin 10-5.

Peli käynnistyi SB Vantaan pienellä hallinnalla ja ensimmäisen erän alkupuoliskolla Mustarastaat joutuivat kahdesti alivoimalle, selviytyen niistä kuitenkin ilman takaiskua. Jäähyjen jälkeen peli tasoittui ja kun SB Vantaan pelaaja sai jäähyn iski kotijoukkueen ylivoima heti maalin. Ensimmäinen erä tasaisesti 1-0.

Toisen erän alkuun alkoikin tapahtua sitten vauhdilla. Ensimmäisessä vaihdossa Uotila vapautti Venäläisen maalintekoon ja heti perään seuraavassa vaihdossa Manninen laukoi viivasta lukemiksi jo 3-0. Kaksi minuuttia tämän jälkeen SB Vantaan Sampo Kiviharju turhautui ja huitaisi pelitilanteen jälkeen kotijoukkueen pelaajaa suoraan kasvoihin. Tällä kertaa Kiviharju selvisi 5 minuutin jäähyllä ja kotijoukkue pääsi pyörittämään ylivoimaa. Ylivoima osui heti kahdesti, mutta tämän jälkeen SB Vantaan aikalisä tuotti tulosta ja loppualivoimalla ainoan maalin teki SB Vantaa. Erän loppuun SB Vantaa sai vielä toisen jäähyn ja alivoimamaalin. Näin ottelu kahden erän jälkeen 5-2.

Kolmannen erän alkuun SB Vantaa nosti selvästi karvausta. Tämän lisäksi ensimmäisessä vaihdossa syntynyt kavennusmaali aiheutti peliin sopivasti jännitystä. Mustarastaat olivat kuitenkin tehokkaita ja pääsivät monesti kääntämään maalipaikoille. Neljään minuuttiin syntyikin 4 maalia ja tilanne oli jo turvallisen näköinen 9-3. Tämän jälkeen SB Vantaa pyöritti peliä ja sai useamman maalipaikan, joista onnistui viimeistelemään kahdesti. Ottelun loppuun kotijoukkue kuitenkin taisteli uhrautuvasti ja teki vielä yhden maalin. Näin pelin lopputulos 10-5.

Ottelusta löytyi monia onnistujia, joita olivat mm. maalissa lukuisia torjuntoja tehnyt Kiljander sekä parhaat pistemiehet Uotila (3+1) ja Sirkka (0+3). Ottelun tilastot löytyvät täältä.

Kotiottelut jatkuvat jo ensi lauantaina Kurkelassa klo. 14:30, kun vastaan asettuu sarjakärjessä oleva Loiske Kings. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!