Edarille voitto kärkikamppailusta

21.11.2017

Miesten edustusjoukkue jatkoi voittokulkuaan Kurkelassa kukistamalla tasaisen kamppailun jälkeen lohkon kärjessä olleen Loiske Kingsin lukemin 8-7.

Ottelun alkuun kotijoukkue pääsi hieman varkain kahden maalin johtoon kun Mikko Manninen pommitti kaksi kaukolaukausta verkon perukoille. Kokonaisuudessaan ensimmäinen erä oli hyvin tasainen ja erän puolivälin jälkeen Kings kavensi lukemiksi 2-1.

Toinen erä jatkui hyvin tasaisissa merkeissä, jossa erikoistilanteiden merkitys näkyi. Kolmen jäähyn aikana syntyi kolme ylivoimamaalia ja yksi alivoimamaali. Lisäksi Kings teki yhden maalin tasakentin ja viimeiseen erään lähdettiin lukemissa 4-4.

Kolmannessa erässä erikoistilanteiden merkitys tiukassa ottelussa näkyi jälleen, kun Mustarastaat iskivät erän alkuun kaksi ylivoimamaalia. Samalla sarjan maalipörssin johtaja Janne Uotila viimeistely myös kolmannen maalinsa ottelussa. Seuraavat neljä maalia tehdään sopuisasti vuorotellen ja Kings virittelee kiriä vielä ottelun loppuun. Aika kuitenkin loppuu kesken vaikka vielä ajassa 59:47 Kings pääsee jo maalinpäähän pelatessaan ilman maalivahtia.

Kotijoukkue ottaa tärkeät pisteet ja nousee lohkokärkeen yhdessä PSS:n kanssa. Seuraava ottelu pelataan ensi sunnuntaina kun Mustarastaat suuntaavat Grani Agentsin vieraaksi Kauniaisiin.