Edarille voitto radanvarsiderbystä

11.12.2017

Miesten edustusjoukkue jatkoi vahvoja esityksiään kun Kurkelassa kaatui SCH lukemin 11-4. Voiton myötä Mustarastaiden voittoputki venyi jo seitsemään otteluun. Ottelun alussa kukitettiin myös Janne Uotila ja Joni Liikanen, jotka ovat saavuttaneet 100 tehopisteen rajapyykin Blackbirds-paidassa. Myös kotiyleisöä oli otteluun tullut huomattavan paljon: 218. Edustus kiittää!

Ottelun alla näkyi syksyn flunssakausi kun molemmilta joukkueilta oli useampi pelaaja kipeänä ja molemmilla oli alle 3 kenttää pelaajia. Tätä ei kuitenkaan kentällä enää huomannut, vaan pelin tempo oli heti alusta alkaen hyvä. Ensimmäinen erä oli selkeästi kotijoukkueen hallintaa ja se päättyi 3-0 lukemiin. Maaleista vastasi tutusti ykköskentän Liikanen, Uotila sekä Högqvist.

Myös toinen erä lähti kotijoukkueen hallinnassa kun reiluun kymmeneen minuuttiin syntyi 4 maalia. Tämän jälkeen SCH käytti aikalisänsä, joka myös toimi hieman herätyksenä. Erän kaksi viimeistä maalia tekikin SCH ja toisen erän jälkeen tilanne 7-2.

Viimeisessä erässä pelin tempo hieman laski ja vierailijoiden todellinen kiri jäi uupumaan. Lopulliset lukemat 11-4.

Kakkosdivisioonan ensimmäinen kierros on nyt pelattuna ja Edari on sarjakärjessä jaetussa johdossa PSS:n kanssa. Ensi sunnuntaina onkin mielenkiintoinen vierasottelu Porvoossa, johon Mustarastaslauma lähtee taistelemaan kärkipaikasta. Kauden ensimmäinen ottelu Kurkelassa päättyi PSS:n jatkoaikavoittoon lukemin 7-8.

Sieppaa30.PNG

Toimitus tavoittin pelin jälkeen 2+3 tehoille yltäneen Joni Liikasen.

Moi Joni! Onnittelut 100 pisteen merkkipaalusta. Miltä kukitus maistui?

Hyvältä tuntui, aika monta kautta on tullut jo Keravalla pelattua. Tästä voi sitten kertoa lapsenlapsille kiikkustuolissa.

Ja millaiset ajatukset kauden ensimmäisestä puolikkaasta?

Meidän oma peli on mennyt kauden edetessä huomattavasti eteenpäin. Olemme saaneet haettua voittoja myös huonommilla peliesityksillä ja tämän ansiosta pääsemmekin aloittamaan toisen kierroksen jaetulta kärkipaikalta.

Lohkon kärjessä on jopa ennakoitua tasaisempaa, joten turhiin pistemenetyksiin ei ole varaa. Luulen, että sarja pysyy mielenkiintoisena ihan viimeisille kierroksille asti.