Edari lohkojohdossa sarjatauolle

19.12.2017

Miesten edustusjoukkue otti ison vierasvoiton Porvoossa voittamalla PSS:n lukemin 3-4.

Kotijoukkue PSS aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi alle kahden minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon. Tästä ehtii kulua vain kaksi minuuttia kun Teemu Liikanen tasoittaa Janne Uotilan unelmapassista. Seuraavan maalin teki jälleen kotijoukkue kun sen vaarallinen ykköskenttä iski ajassa 11:55. Erän lopussa molemmat joukkueet saivat vielä kokeilla ylivoimaansa, mutta ilman tulosta ja tauolle mentiin tilanteessa 2-1.

Toiseen erään Mustarastaslauma tuli huomattavasti aktiivisempana ja hallitsi erää. Erän molemmat maalit syntyivät Mikko Urataipaleen toimesta, joista jälkimmäinen rangaistuslaukauksesta.

Viimeisessä erässä pelin painopiste kääntyi jälleen ja PSS oli hieman painostavampi osapuoli. Ensiksi PSS:n ykköskenttä toi pelin tasoihin, mutta Mustarastaslauma taisteli kurinalaisesti ja enempää maaleja PSS ei saanut aikaiseksi muutamista hyvistä paikoistaan huolimatta. Vierailijoiden sankarina toimi Tony Venäläinen, joka viimeisteli ajassa 53:14 ottelun voittomaalin.

Ottelusta löytyy myös PSS:n tekemä maalikooste, joka löytyy tästä.

Joulutauolle lähdetään sarjajohdossa ja ottelut jatkuvat 13.1. kun Kurkelaan saapuu Rangers II. Edustus toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa!