Edari jatkaa sarjakärjessä

27.02.2018

Miesten edustusjoukkue jatkoi voittoputkeaan Loiske Kingsin vieraana lukemin 4-5. Voitto oli Mustarastaslauman 15. perättäinen ja kun sarjassa on kolme kierrosta jäljellä on lohkon voitto täysin joukkueen omissa käsissä.

Ottelu alkoi hyvin tasaisesti kotijoukkueen pienoisessa painostuksessa, mutta varsinaisia maalipaikkoja ei montaa nähty kummallakaan joukkueella. Hieman erän puolenvälin jälkeen Loiske Kings karvasi pallon korkealta ja sai käännettyä maalin eteen, josta syntyi ottelun avausosuma. Erän lopussa lähes sama toistui kun korkean karvauksen päätteeksi Markus Olkkonen pääsi siirtämään Loiske Kingsin jo kahden maalin johtoon.

Toiseen erään Mustarastaat tiivistivät peluutustaan ja lähtivät hakemaan kiriä otteluun. Tämä tuottikin pian tulosta kun ensin vastahyökkäyksestä Joni Liikanen iski kavennuksen ja vain hieman myöhemmin Mikko Kivi tasoitti ylivoimalla. Erän loppuun Kivi iski vielä toistamiseen vieden vierailijat johtoon.

Kolmannessa erässä peli jatkui hyvin tasaisesti molempien joukkueiden hallitessa peliä vuorotellen. Erän ensimmäisen maalin iski Tommi Kokkonen lähes puolesta kentästä, mutta vain kaksi minuuttia myöhemmin Jouni Olkkonen toi kotijoukkueen jälleen maalin päähän. Pelin loppuun saatiin vielä tapahtumia koko rahan edestä, kun ensin Eetu Sirkka vei Mustarastaat 3-5 johtoon ja seuraavassa vaihdossa Teemu Liikanen tuomittiin punaisella kortilla ulos ottelusta. Loiske Kings pääsi pelaamaan reilut kolme minuuttia kuudella neljää vastaan, mutta taisteleva Mustarastaslauma päästi vain yhden alivoimamaalin ja hoiti ottelun lukemin 4-5.

Pelit jatkuvat lauantaina Kurkelassa 14:30 kun vastaan asettuu hyvässä vireessä oleva Grani Agents. Tervetuloa kannustamaan Edari voittoon!