Edari varmisti lohkovoiton ja kotiedun karsintoihin

13.03.2018

Miesten edustus otti peräti 17. voittonsa putkeen ja varmisti samalla 2. divisioonan lohkovoittonsa. Ottelu päättyi värikkäiden tapahtumien jälkeen 7-6 Mustarastaille.

Lauantaina vastaan asettui SC Hawks, joka oli edellisessä kohtaamisessa voitettu vasta jatkoajalla. Kurkelan 147 katsojaa saivat nauttia tapahtumarikkaan ottelun kahden laadukkaan joukkueen välillä.

Ottelun alussa vierailijat olivat terävämpiä luoden useita vaarallisia vastahyökkäyksiä ja sitä kautta siirtyivät myös johtoon ottelun alussa. Antti Högqvist tasoitti ottelun, mutta erän lopulla vierailijat siirtyivät taukojohtoon 1-2.

Toiseen erään kotijoukkue paransi peliään huomattavasti ja tämä alkoi näkyä myös tulostaululla. Mustarastaat viimeisteli kolme maalia ja loi tukun vaarallisia tilanteita, mutta erän lopussa Hawks onnistui kaventamaan vielä tilanteeksi 4-3.

Kolmannessa erässä Joni Liikanen onnistui toistamiseen erän alkuun ja pian tämän jälkeen kotijoukkue pääsi myös ylivoimalle. Ylivoima ei kuitenkaan lähtenyt käyntiin kovin hyvin vaan Hawks pääsi kaventamaan alivoimalla. Ylivoiman lopussa kotijoukkue onnistui kuitenkin maalinteossa ja siirtyi jo 6-4 johtoon. Tämä ei kuitenkaan Hawksia hidastanut, joka ensin kavensi ylivoimalla ajassa 53:24 ja vain 59 sekunttia myöhemmin toi pelin tasoihin. Kotijoukkueen ratkaisijaksi nousi kuitenkin tuttu mies: Petri Pyysing, joka viimeisteli ottelun hienoimman maalin juoksemalla koko kentän läpi viimeistellen 7-6 päätösnumerot.

Edarin pelit jatkuvat ensi lauantaina Hyvinkäällä kun runkosarjan päätöskierroksella vastaan asettuu SCH.

Nousukarsinnat alkavat heti seuraavalla viikolla ja ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu AC Haki. Ensimmäinen ottelu pelataan Kurkelassa 22.3. klo. 19:00. Tervetuloa!