Miesten edustukselle tappio sarja-avauksesta

05.10.2019

Blackbirdsin miesten edustus joutui taipumaan perjantaina Hawksille lukemin 8-3. Myllypurossa pelattu sarja-avaus oli sarjan ennakkosuosikiksikin povatun Hawksin hallintaa.

Ottelun alku sujui Blackbirdsiltä pirteästi, joukkueen luodessa muutaman makean maalipaikan, niissä kuitenkaan onnistumatta. Mitä pidemmälle avauserä eteni, sitä vahvemmin Hawks otti pelin hallinnan käsiinsä, vahvan pallokontrollin voimin. Kotijoukkue Hawks onnistuikin erässä maalinteossa kolmesti, Blackbirdsin jäädessä osumitta.

Toinen erä käynnistyi siitä, mihin ensimmäinen erä jäi. Hawksin kontrolloidessa peliä ja vieraiden iskiessä vastaan. Hawks niittasi kaksi erän ensimmäistä osumaa, ennen kuin edarin Mikko Urataipale osui ajassa 30:42 ylivoimalla Vesa Engblomin hyvästä alustuksesta. Hawksin vuoro oli jälleen tämän jälkeen lisätä johtoaan lukemiin 6-1. Ajassa 36:41 Mikko Urataipale sai syötön Teemu Maliselta keskiviivalle. Ennakkoluuloton laukaus puolesta kentästä yllätti vastustajan maalivahti Mika Veskoniemen ja edari jälleen neljän maalin päähän. Toisen erän viimeiset minuutit sujuivat keravalaisilta mollivoittoisesti, Hawksin naputellessa pallon kahdesti ohi edarin maalivahdin Sami Nykäsen.

Kolmanteen erään Blackbirds saapui taistellen ja pelasikin ottelun parhaan eränsä. Pelaajat laittoivat itseään likoon ja Hawks joutuikin rikkomaan erän aikana kolmesti jäähyn arvoisesti. Ylivoima kolmannessa erässä oli kuitenkin tukkoista, joten kavennusosumat jäivät haaveeksi. Erän ainoan osuman viimeisteli tarkalla laukauksella vasemmasta laidasta edarin Vesa Engblom ajassa 54:29.

Hawksille ansaittu voitto, mutta Blackbirds voi olla tyytyväinen etenkin kolmannen erän peli-ilmeeseensä. Samaa taistelutahtoa vaaditaan ensi viikon lauantaina 12.10 klo 15:30, kun kotiavaukseen Kurkelaan saapuu vieraaksi LoSB Lohjalta.

Tervetuloa jälleen Kurkelaan luomaan tunnelmaa ja kannustamaan Blackbirds voittoon!

25.03.2024Blackbirdsin suositut kesäleirien ilmoittatuminen on avattu!