Markus Rantala jatkosopimukseen miesten edustuksen päävalmentajana

28.03.2022

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Markus Rantala jatkaa myös tulevalla kaudelle 1+1 vuoden sopimuksella. Mukaan valmennusryhmään liittyy seuran valmennuspäällikkö Erik Frilund. Valmennusryhmää on tarkoitus täydentää vielä kolmannella valmentajalla, johon on haku käynnissä.

Toimitus tavoitti Markuksen ja kyseli tunnelmia sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Moro Markus ja onnittelut jatkodiilistä! Ensimmäinen kausi takana edustuksen päävalmentajana. Millainen hyppäys juniorivalmentamisesta oli aikuisten sarjoihin?

Hyppy uuden pariin oli erittäin antoisa ja opettavainen, mutta kuitenkin aikahyvin sellainen, niinkuin osasin odottaakkin. Lisäksi vastaanotto Keravalle ja joukkueessa oli erinomainen, joten oli helppo hypätä mukaan.

Mikä yllätti Suomi-sarjassa ja miten kuvailisit joukkueen mennyttä kautta pelillisesti?

Suomisarjan taso oli mielestäni muutamia yksittäisiä otteluita lukuunottamatta varsin tasainen. Hyviä otteluita saatiin paljon ja edustuksen kausi oli nousujohteinen. Lähtökohdat pitkän koronasulun jälkeen eivät olleet kenellekkään varmasti helpot, mutta alun pienen kangertelun jälkeen saatiin hyvin omasta tasosta kiinni ja pystyttiin pelaamaan hyvää salibandya.
Pelillisesti joukkue meni valmennuksen haluamaan suuntaan ja siitä on erittäin hyvä jatkaa tutussa ympäristössä kohti uutta kautta.

Pelaajasopimuksia aletaan julkaisemaan lähipäivinä, mutta millainen joukkue ensi kaudeksi on muodostumassa?

Tulevan kauden joukkueessa tulee näillä näkymin olemaan sopivasti nuoruutta ja sopivasti kokemusta. Toivonmukaan paluumuttajia tullaan myös näkemään ja ehkä joku vanha edarilainen saattaa vielä kaivella vintiltäkin pelikamojaan esiin. Omien junioreiden saaminen miesten edustusjoukkueeseen on myös isossa roolissa meidän pelaajapolulla ja näin viedään nuoria myös isosti eteenpäin.

Mitkä näet tulevaisuudessa Blackbirdsin edustusjoukkueen vahvuuksiksi?

Yksi selkeä kivijalka toiminnalle on seuran panostus edustusjoukkueeseenkin, mikä ainakin itselle on näkynyt hyvin. Isona vahvuutena näen myös yhteisen halun joukkueessa viedä toiminnan laatua eteenpäin ja nostaa joka vuosi tasoa tekemisessä ja toiminnassa. Tätäkautta pääsemme jatkossakin nousujohteiseen kehitykseen myös pelikentillä. Toiminta menee kokoajan eteenpäin ja jokupäivä pääsarjaan nouseminen on realistista.

30.01.2024OP Uusimaa ja Blackbirds aloittivat yhteistyön
08.01.2024Blackbirdsille hienoa menestystä Helsinki Floorball Cupissa!
09.09.2023Miesten edustus valmiina kauteen
03.08.2023Naisten edustusjoukkue etsii pelaajia Suomisarjaan!
02.08.2023Kausi 2023-2024 on täällä - Liity mukaan!
28.04.2023Avoimet harjoitukset Blackbirdsin nais- ja tyttöjoukkueisiin
27.04.2023Blackbirds hakee harrastekoordinaattoria
19.04.2023Try outit käynnissä, yksityiskohdat miesten ja valtakunnallisia sarjoja pelaavien poikajoukkueiden avoimista harjoituksista
17.04.2023Tyttösäbäpäivä tulee taas! 6.5. klo 12-14 Kurkelan koululla
14.04.2023Blackbirds ja Tiikerit perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024

Siirry arkistoon »