3 pelaajaa Blackbirdsistä U17-maajoukkueeseen

05.04.2022

Blackbirdsin P18-Edustusjoukkueen kolme 2005-syntynyttä pelaajaa eli Lassi Koivisto, Viljami Tammipuro ja Olli Maksimainen on valittu mukaan Suomen U17-Maajoukkueeseen Eerikkilään 22.-24.4 pelattavaan Floorball Future Stars turnaukseen. Suomen joukkue kohtaa turnauksessa Sveitsin U17 ja Saksan U19 joukkueet. Pelaajat itse näkivät asian erittäin hienona kruununa hyvälle kaudelle.

  • Aika hemmetin hyvä fiilis ja aika yllättynyt myös, onhan toi siisti saavutus. Nyt vaan pitäisi jatkaa pelaamista yhtä hyvin kun mihin tämä kausi loppui, että saan annettua hyviä näyttöjä siellä  -Koivisto toteaa

Myös Tammipuro oli hyvin samankaltaisilla fiiliksillä ja nosti esiin myös joukkueen hyvän ympäristön yhdeksi tekijäksi valinnan kannalta.

  • Ihan hyvät fiilikset ja vähän yllättyneet valinnasta. Mun mielestä hyvä valmennus, kova työ ja hyvä joukkue ovat mahdollistaneet mun valinnan. Kiva tulla hallille jokaisena päivänä, kun on hyviä jätkiä joukkue täynnä.

Tällä kaudella kesken kauden Lahdesta Blackbirdsiin matkannut Olli Maksimainen saneli seuravalintansa merkitystä osana kehitystä.

  • Tällä hetkellä olen innostunut ja tyytyväinen, että tuli tälläinen palkinto vielä. Siirto BBU:n riveihin oli varmasti iso tekijä kanssa, kun muistelen minkälaisessa pelikunnossa olin vielä tammikuussa.

Valinnat U17:n pelitapahtumaan osoittavat myös sitä, että seuramme pystyy viemään yksilöitä kohti korkeita tavoitteita. Laadukas ympäristö ja yksilöiden kehittäminen joukkueiden sisällä näkyy valintojen muodossa hienosti. Tulevan kauden valmennuspäällikkö ja myös P18-Edustuksen valmennukseen kuuluva Erik Frilund kommentoi poikien valintoja seuraavasti:

  • Hienoa nähdä, että kundien intohimoinen suhtautuminen lajiin näkyy valintojen merkeissä. Lassia ja Viljamia pidempään ja Olliakin jo tovin valmentaneena koen, että arjen laatumme on mahdollistanut poikien kehityksen tähän pisteeseen. Pojat ovat kehittyneet erittäin vahvoiksi pelaajiksi, josta kertovat myös P18 SM-sarjan pistepörssit. Avoin ympäristö, jossa pelaajat osallistetaan itse vaikuttamaan harjoitteluun on ollut avainasemassa joukkueessamme. Ollin halu tulla joukkueeseen kesken kauden kertoo positiivisesta tilanteesta seurassamme, sillä jos ikäluokan talentteja haluaa siirtyä meille, on toimintamme pakko olla laadukasta. 

Tulevaisuudessa meillä on hyvä pitää tavoitteet korkeina.Yksilöille Blackbirds on loistava paikka kehittyä oman ikäluokkansa kärkipelaajiksi. Onnittelut pojille valinnoista!

23.09.2022Naisten edustuksen valmentajien mietteitä kauden käynnistyessä
17.09.2022Kerho-ohjaajaksi Blackbirdsiin
17.08.2022Miesten edustus valmiina kauteen
03.08.2022Blackbirds kerhot käynnistyvät jälleen syyskuun alussa!
25.07.2022Uusi joukkue 2015-syntyneille
28.05.2022Blackbirds stipendi jaetaan nyt ensimmäisen kerran Keravan alakouluissa
13.05.2022Supersuosittujen Blackbirds kesäleirien ilmoittautumiset on avoinna!
25.04.2022Keski-Uudenmaan Aktiasäätiötä 1000 euron lahjoitus Blackbirdsin vähävaraisten tukistipendeihin
07.04.2022Virtaako suonissasi Blackbirds-verta? Luovuta sitä muillekin!
05.04.20223 pelaajaa Blackbirdsistä U17-maajoukkueeseen

Siirry arkistoon »