Yhteistyökumppanit

 • Intersport -ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa
 • Intersport Finland Oy on Keskon omistamana tytäryhtiö. Yhtiö vastaa Intersport ja Budget Sport -ketjujen ketjunohjauksesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.
 • Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport -kauppoja on Suomessa 62.

Lammin säästöpankki on koko seuran yhteistyökumppani pankkiasioissa. Seuran kaikki tilit ovat Lammin säästöpankissa. Lähin konttori sijaitsee Hyrylässä.
 • Keravan autokoulu on toiminut vuodesta 1986 lähtien.
 • Toiminta-ajatuksenamme on olla liikennekoulutuksen kehityksen kärjessä. Tarjoten turvallista, mukavaa ja tuloksellista liikenneopetusta.
 • Koulutuksemme tavoitteena on, että osaat toimia liikenteessäturvallisesti, taloudellisesti, itsenäisesti ja joustavasti.

 • VIREUS ON LIIKUNTA JA FYSIOTERAPIAPALVELUJA TUOTTAVA YRITYS, JOLLA ON TOIMIPISTEET MÄNTSÄLÄSSÄ JA KERAVALLA. OLEMME ERIKOISTUNEET TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN KUNTOUTUKSEEN SEKÄ LIIKUNTA-JA URHEILUFYSIOTERAPIAAN.

  LAADUKAS FYSIOTERAPIA -TOIMINTA KUULUU MYÖS TÄRKEÄNÄ OSANA URHEILIJAN TUKIVERKOSTOON JA VIREUKSEN URHEILUKLINIKAN TAVOITTEENA ONKIN TARJOTA PALVELUJA LIIKUNNAN HARRASTAJILLE JA URHEILIJOILLE, JUNIOREISTA SENIOREIHIN, OMATOIMISESTA TERVEYSLIIKUNNASTA KANSAINVÄLISEEN HUIPPU-URHEILUUN NIIN YKSILÖURHEILIJOILLE KUIN JOUKKUEILLEKIN. YHTEISTYÖ UREHILUKLINIKAN KANSSA KANNUSTAA NUORIA JA KOKENEITAKIN URHEILIJOITA LUOMAAN EDELLYTYKSET TULOSKEHITYKSELLE JA TAVOITTEELLISILLE URHEILUSAAVUTUKSILLE TURVALLISELLA, TEHOKKAALLA JA MONIPUOLISELLA HARJOITTELULLA.

  URHEILUKLINIKAN PALVELUT SISÄLTÄVÄT ESIM. LIHASTASAPAINOKARTOITUKSEN, JOSSA YKSILÖLLISESTI KARTOITETAAN URHEILIJAN ASENNON JA LIIKKEENHALLINTAA SEKÄ LIIKKUVUUTTA JA SEN POHJALTA URHEILIJALLE ANNETAAN OHJEITA YKSILÖLLISTEN OMINAISUUKSIEN JA TAITOJEN KEHITTMISEKSI EDELLEEN.

  TARJOAMME ASIAKKAILLEMME AJANMUKAISEN FYSIOTERAPIAN LISÄKSI ERINOMAISENEN MAHDOLLISUUDEN OPPIA KÄYTTÄMÄÄN KEHOAAN OPTIMAALISESTI PILATES - JA LAITEPILATES -HARJOITTELUN KAUTTA JA HAASTAMAAN KEHON AINA UUDELLE TASOLLE. LAITEPILATES -HARJOITELU KEHITTÄÄ VOIMAA, NOTKEUTTA JA MOTORISIA TAITOJA JA SOVELTUU LUKUISTEN LIIKEVARIAATIOIDEN ANSIOSTA VAMMOJEN KUNTOUTUKSESTA KEHON HARJOITTAMISEEN HUIPPUVIREESEEN.

  HUIPPUVIRE VIREUKSESTA!

  VIREUS OY, KERAVA

  KULTASEPÄNKATU 4
  04250 KERAVA

  P: 044 204 32 15

  KERAVA@VIREUS.FI

  WWW.VIREUS.FI

 • Inspire sports branding on perustettu tarkoituksella lähteä kehittämään suomalaista seuraurheilua ja tämän myötä koko urheilukulttuuria. 
 • Inspiren nimi juontaa juurensa tavoitteeseen saada seurojen faneille tarjoamat palvelut huippukuntoon uusilla innovatiivisilla tavoilla. 
 • Tavoitteena on tehostaa yhteistyöseurojen toimintaa sekä kasvattaa tunnettuutta ja tämän myötä luoda brändi joka kiinnostaa!

 • Woimapaino on seuran yhteistyökumppani painatuksissa. Hoitaa kaikki seuran peliasupainatukset