Blackbirds United

Blackbirds käynnistää 2017-syntyneiden joukkueen toiminnan ensi kaudelle 2024-25. Nyt toukokuussa järjestetään kaksi kokeilukertaa (ti 21.5. ja ti 28.5. samanaikaisesti 2016-poikien treenien kanssa). Jos 2017-joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan jo näille kokeilukerroille.

Blackbirds ja Jokelan Kisa perustavat tulevalle kaudelle yhteiset edustusjoukkueet P16 & P17 ikäluokkiin. Joukkueiden tavoitteena on pelata valtakunnalisia sarjoja. Joukkueiden rakennus on kovassa vauhdissa ja avoimet harjoitukset on lyöty lukkoon.

OP Uusimaa ja Blackbirds United ry ovat allekirjoitaneet kauden 2025-26 loppuun asti kestävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyökumppanuuden kohteena on lasten- ja nuorten harrastamisen tukeminen ja OP Uusimaan logo tuleekin koristamaan kaikkien Blackbirdsin juniorijoukkueiden kotipelipaitaa.

Viikonloppuna Kurkelassa nähdään jälleen kaksi mielenkiintoista ottelua, kun lauantaina miesten Suomisarjan ottelussa vieraaksi saapuu Sudet Kouvolasta. Sunnuntaina taas P17 SM-sarjassa paikallisottelun makua EräViikinkejä vastaan.