Blackbirdsin tukirahasto jakaa stipendejä

Poliisihallitus/Arpajaishallinto on myöntänyt Blackbirds United ry:lle rahankeräysluvan (lupa numero RA/2020/577, myönnetty 19.5.2020) toistaiseksi voimassa olevana. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia tukirahastoomme, josta myönnetään tukea vähävaraisten perheiden alle 18-vuotiaiden lasten salibandyharrastusta varten. Kaikki kerätyt varat käytetään tähän tarkoitukseen eli vähävaraisten perheiden salibandyharrastuksen tukemiseen. Keräystä toimeenpannaan tällä netttisivulla, lipaskeräyksenä kotipeleissä, pullopalautuslahjoituksina K-Karusellissa ja K-Market Parilassa sekä soittamalla ja käymällä paikallisissa yrityksissä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella, lähinnä keski-Uudellamaalla ja Vantaalla. Rahankeräyslupa ei ole voimassa Ahvenanmaalla.

Olemme erittäin kiitollisia kaikista lahjoituksista Blackbirds Tukirahastoon tilinumero FI4642600010173711. Julkaisemme mielellämme lahjoittajatahot nettisivuillamme ja kenttiemme laidalla Klondykessä mutta lahjoittaa saa myös anonyymisti. Mikäli saamme julkistaa sinun tai yrityksesi lahjoituksen, anna meille julkistamislupa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@blackbirds.fi. Samasta sähköpostista tai puhelimitse seuran toiminnanjohtajalta p. 044-7312216 voit kysyä lisää lahjoittamisen tai tuen jakamisen käytännöistä.

Blackbirds kiittää suuresti sekä julkaisuluvan antaneita, että anonyymejä lahjoittajia - niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä - vähävaraisten perheiden salibandyharrastuksen tukemisesta!