Naisten edustukselle Suomisarjapaikka ja uusi valmennus

26.05.2024
Uusi valmennus Sami Hiltunen (vas.) ja Jari Hamström
Uusi valmennus Sami Hiltunen (vas.) ja Jari Hamström

Blackbirdsin naisten edustusjoukkue otti vastaan paikan Naisten Suomisarjassa kaudelle 2024-2025. Kuluneella kaudella Edustus pelasi Suomisarjaa, josta putosi kauden päätteeksi harmillisesti 2. divisioonaan. Nyt kuitenkin tarjottiin paikkaa jatkaa Suomisarjassa ensi kaudellakin.

Uudella valmennuksella uusi alku ja tavoite Divarissa

Blackbirds kiinnitti Edustuksen ensi kauden päävalmentajaksi kokeneen Jari Hamströmin. Hamström on valmentanut mm. miesten 1 divisioonassa, Naisten Liigassa sekä junioripuolella ja saapuu Blackbirdsiin monivuotinen projekti mielessään. Naisten edustusjoukkue rakennetaan puhtaalta pöydältä ja tavoitteena on luoda divaritason arki, jonka toivotaan riittävän divarinousuun heti ensi kaudella. Kurkelan koulu mahdollistaa erinomaiset olosuhteet laijharjoittelulle. Mukana valmennuksessa pitkän liikuntataustan omaava Sami Hiltunen, joka vastaa fysiikkaharjoittelusta. Sami ja Jari on nähty aikaisemmin yhdessä M-Teamin miesten edustusjoukkueen penkin takana, joten yhteistyö sujuu varmasti! Myös muu taustajoukko on sitoutunut tekemään töitä sarjanousun eteen.

Valmennus haluaa laadukkaan joukkueen joka luo vahvan rungon tulevaisuudelle. Sopimuksia tullaan julkaisemaan lähiaikoina. Joukkueessa on tilaa sitoutuneille ja kehityshaluisille pelaajille, jotka haluavat olla osana uutta tarinaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys Joukkueenjohtaja Mia Meckelborgiin tai päävalmentaja Hamströmiin.

"Hienoa päästä aloittamaan uutta projektia Blackbirdsiin. Nyt kun sarjapaikka Suomisarjasta varmistui, pääsemme aloittamaan heti työt kohti Divaria. Olen todella innoissani tästä projektista, Jari Hamström kertoo."

Mukaan joukkueeseen? Ole pikaisesti yhteydessä, joukkueenrakennus on täydessä vauhdissa!

Seuraavat avoimet harjoitukset:

Ke 29.05. klo 19.30-21.00 Klondyke 2, Kumitehtaankatu 5, Kerava

Huom! Treenit siirtyivät Kurkelasta Klondykelle.


Lisätiedot ja yhteydenotot

Mia Meckelborg, joukkueenjohtaja

puh. 045 114 0034

Jari Hamström, päävalmentaja

puh. 050 501 6310