OP Uusimaa ja Blackbirds aloittivat yhteistyön

07.04.2024

OP Uusimaa ja Blackbirds United ry ovat allekirjoitaneet kauden 2025-26 loppuun asti kestävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyökumppanuuden kohteena on lasten- ja nuorten harrastamisen tukeminen ja OP Uusimaan logo tuleekin koristamaan kaikkien Blackbirdsin juniorijoukkueiden kotipelipaitaa.

OP Uusimaan logo ja nimi tulee näkymään Klondyken ja Kurkelan kentillä sekä seuran sosiaalisen median julkaisuissa. Lisäksi OP Uusimaa tulee järjestämään Blackbirdsin junioreille taloustaitovalmennuksia. 

OP Uusimaa, viralliselta nimeltään Uudenmaan Osuuspankki, on omistaja-asiakkaidensa omistama, OP Ryhmän suurin pankki ja merkittävä toimija sekä työnantaja Uudellamaalla. Toiminta pohjautuu arvoihin ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja palveluaikojemme puitteissa laajalla toimialueellamme Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Lohjalla, Loviisassa, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Porvoossa, Sipoossa, Siuntiossa, Tuusulassa, Vantaalla ja Vihdissä.