Naiset edustus - Blackbirds III (6 - 1)

Aika: 2.10.2011
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Naiset III-div.

Naisten edustuksen kausi alkoi ehkä koomisimmalla mahdollisella tavalla; ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui oman seuran kolmosjoukkue. Ennen peliä haettiin henkeä ja lämpöä ulkoilmasta ja kuittailtiin vastustajien kanssa. Blackbirds oli suosittu veikkausvalinta pelin voittajaksi.

Ensimmäinen erä lähti käyntiin, eikä maalia kauaa tarvinnut odotella. Reilun kolmen minuutin kohdalla Elina siirsi pallon maaliin ja alun tärinä alkoi hieman helpottaa. Erään mahtui muutama rangaistuskin, ensimmäisestä kakkosesta ei tosin tuomarin kanssa samaa mieltä oltu. Kädellä pelaaminen? Aivan varmasti!  Onneksi AV hoiti hommat hienosti ja molemmat kaksi minuuttia kestettiin. Nollat pysyivät taululla ja veskari oli ilmiömäinen! Erätauolle lukemin 1-0.

Toiseen erään lähdettiin rähinällä, parin minuutin sisään syntyikin kaksi maalia ja kaikki kentät pääsivät avaamaan sarjapelien pistetilit.  Tilanne siis 3-0 ja pelaajat näyttivät sen, mitä edustuksen pelaajilta odotetaankin.  Pallo liikkui ja maalipaikkoja syntyi tiuhasti. Peli näytti juuri siltä, mitä oli odotettu, ellei jopa paremmaltakin!

Kolmas erä olikin yhtä maalijuhlaa. Kolmannella peliminuutilla syntyi kaiken kaikkiaan kolme maalia, ensin 4-0, ja heti muutaman sekunnin jälkeen pallo jälleen maaliin ja 5-0! Seuraavassa vaihdossa tosin pienoinen takaisku, toinen tuomari totesi ettei maalia, mutta taululle kuitenkin lukemat 5-1. Tämänhän ei annettu mieliä latistaa, vaan pallo laitettiin vielä kerran vastustajan maalin perukoille. Loppupelissä nähtiin hienoa taistelua molemmilta joukkueilta, mutta niin vei edustus ensimmäiset pisteet kotiin!Hienoa peliä koko joukkueelta, ei voi muuta sanoa.