Blackbirdsin tukirahasto jakaa stipendejä

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on myöntänyt Blackbirds United ry:lle rahankeräysluvan (lupa numero RA/2017/740, myönnetty 27.7.2017) ajanjaksolle 1.8.2017-31.7.2018. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia tukirahastoomme, josta myönnetään tukea vähävaraisille perheille salibandyharrastusta varten. Kaikki kerätyt varat käytetään tähän tarkoitukseen eli vähävaraisten perheiden salibandyharrastuksen tukemiseen. Keräystä toimeenpannaan tällä netttisivulla sekä soittamalla ja käymällä paikallisissa yrityksissä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella, lähinnä keski-Uudellamaalla ja Vantaalla. Rahankeräyslupa ei ole voimassa Ahvenanmaalla.

Olemme erittäin kiitollisia kaikista lahjoituksista Blackbirds Tukirahastoon tilinumero FI4642600010173711. Julkaisemme mielellämme lahjoittajatahot nettisivuillamme ja kenttiemme laidalla Klondykessä mutta lahjoittaa saa myös anonyymisti. Mikäli saamme julkistaa sinun tai yrityksesi lahjoituksen, anna meille julkistamislupa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@blackbirds.fi. Samasta sähköpostista tai puhelimitse seuran toiminnanjohtajalta p. 044-7312216 voit kysyä lisää lahjoittamisen tai tuen jakamisen käytännöistä.

Tukea anotaan puolivuosittain. Seuraavan eli toisen kierroksen hakemukset on jätettävä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@blackbirds.fi 15.12.2017-15.1.2018 välisenä aikana. Hakemus on vapaamuotoinen ja siitä tulee käydä ilmi 
Hakijan nimi
- Hakijan henkilötunnus
Hakijan osoite
Huoltajan puhelinnumero
Huoltajan sähköpostiosoite
Tilinumero, jonne mahdollinen tukistipendi maksetaan
Hakijan verotettava ansiotulo viimeksi toimitetussa verotuksessa
Hakijan verotettava pääomatulo viimeksi toimitetussa verotuksessa
Alaikäisen hakijan vanhempien verotettavat ansio- ja pääomatulot viimeksi toimitetussa verotuksessa
Muut hakijan ja hänen vanhempiensa taloudellista asemaa ja elämäntilannetta koskevat tiedot, joihin hakija tahtoo vedota (esim. työttömyys, sairaus, vammaisuus, velat)
Hakijan/hakemuksen tietoja käytetään vain tukistipendien jakamistarkoitukseen (Tietosuoja- ja rekisteriseloste / Blackbirdsin vahavaraisten perheiden salibandyharrastuksen tukemisen rekisteri)

Toisen hakukierroksen tukistipendien saajat päätetään Blackbirdsin hallituksen tammikuun kokouksessa. Kaikki kokoukseen mennessä kertyneet lahjoitukset jaetaan tällä toisellakin kierroksella.

Kolmas hakukierros on 15.7.-15.8.2018 ja tukistipendien jakopäätökset tehdään Blackbirdsin hallituksen elokuun kokouksessa.

Ensimmäinen hakukierros oli 19.-30.9.2017 ja tukistipendipäätökset tehtiin Blackbirdsin hallituksen kokouksessa 11.10.2017. Tähän ensimmäiseen jakoon mennessä oli lahjoituksina saatu yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä yhteensä 1347,50 euroa, joka jaettiin kokonaisuudessaan vähävaraisuuskriteerit täyttäneiden hakijoiden kesken. Käytännössä 6 hakijaa sai joukkueensa 3,5 kuukauden kuukausimaksua vastaavat stipendit. Lahjoitusten antajista julkaisuluvan ovat antaneet Lammin Säästöpankki, Turvakolmio Group ja NetOffice Finland.

Blackbirds kiittää suuresti sekä julkaisuluvan antaneita että anonyymejä lahjoittajia - niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä - vähävaraisten perheiden salibandyharrastuksen tukemisesta!