Naiset edustus - Rangers II (2 - 3)

Aika: 29.10.2011
Paikka: THT-Center
Sarja: Naiset III-div.


Kauden toiseen turnaukseen Kauklahteen joukkueemme saa vietäväkseen mittavan poisjäävien listan, joka kattaa muun muassa koko kapteenistomme – Hanna ja Elsi ovat kumpainenkin kipeinä ja Miia puolestaan juhlistaa vanhempiensa 100-vuotispäiviä. Heidän lisäkseen Riikka sai haaverin polveensa juuri edellisissä treeneissä ja joutuu liittymään katsojaosastolle.

Näin ollen Tiina saa toimittaa neloskapteenin virkaa ja hyökkäyspäähän lähdetään kolmen laituriparin seassa kiertävien kahden sentterin taktiikalla. Vastassa Rangers II.

Mistä sitten lie johtuu, mutta nimenomaan hyökkäyspäässä viimeistely lievästi ontuu. Pallo ei pompi millään ja kukin ketju joutuu vuorollaan toteamaan armottoman pyörityksen jääneen tuloksettomaksi.

Ainoastaan Tiina onnistuu pakinpaikalta tykittämään alakulmaan lähes puolenkentän vapaalyönnistä, jolle veskari ei voi kuin pudistella ihmetellen päätään.

Valitettavasti johtoasema ei saa aikaan toivottua reaktiota, eli rentoutumista ja pelin aukeamista. Päinvastoin – vastustaja se kääntää kirivaihteen päälle, tasoittaa ensin ja menee sitten johtoon suoraan maalinedustalta.

Tämän jälkeen alkaa BBU:n mailanpuristaminen. ”Pakko tehdä maali nopeesti”-tunne näkyy itse kullakin, syötöt napsuvat vastustajan lapaan ja vetoja hakataan väkisin muuriin, ohi ja yli. Välillä ollaan kyllä lähellä viimeistelyä, mutta mahdollisuuden estää tuomarin kiintoisa päätös unohtaa hyötynäkökulma, ja maalinedustapallo vaihtuu kulmavapariin.

Lopulta Jaana saa pommitettua tasoituksen yläputken alle ja hetkellinen helpotus on aistittavissa. BBU saa aikaan painostusta, mutta kun pallo ei pompi, se ei pompi. Maaleja ei saada edes lähietäisyydeltä, ja kun vastustaja hyödyntää omat paikkansa, on pian taas tukalat oltavat. Viimeisessä erässä ollaan 3-2-takaa- ajoasemassa, mutta lupaavan kirin katkaisee pahaan saumaan sattuva jäähy joukkueen jatkuvasta väärästä pelitavasta.

Alivoima hoidetaan kunnialla ja viimeiset minuutit pyörivät täysin Rangersin päädyssä, mutta loppuvihellys tulee kuitenkin liian pian.

Tappio ja pistemenetys ovat tosiasioita, mutta kun on aikansa jossitellut ja harmitellut, on käännettävä katseet seuraavaan otteluun. Voitonnälkää on ainakin jäljellä ja ylöspäin ainoa suunta.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 011:30Eskelinen TiinaNousiainen Minna
1 - 116:25VastustajaVastustaja
1 - 218:50VastustajaVastustaja
2 - 227:13Päiväranta JaanaEi syöttäjää
2 - 329:50VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
36:57Kolehmainen Laura2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Kolehmainen Laura
Hyökkääjä
7Nousiainen Minna
Hyökkääjä
8Ojala Sofianna
Hyökkääjä
9Ryynänen Jenni
Puolustaja
13Päiväranta Jaana
Hyökkääjä
15Vilen Elina
Hyökkääjä
19Hirvonen Kia-Linda
Hyökkääjä
23Karjalainen Mira
Hyökkääjä
30Jokinen Anna
Maalivahti
38Hakasalo Katja
Puolustaja
79Lindholm Camilla
Hyökkääjä
91Kivelä Tanja
Hyökkääjä
-Eskelinen Tiina
Puolustaja
-Linjala Kai
Valmentaja
-Tuominiemi Hanna
Huoltaja