Kahden voiton viikonloppu

09.10.2018

Miesten edustusjoukkueen ensimmäinen vierasottelu pelattiin perjantaina Lohjalla ja samalla Edari haki kauden ensimmäisen voittonsa lukemin 2-7.

Ensimmäinen erä eteni tasaisesti, mutta Mustarastaat olivat tehokkaampia Marko Anderssonin kahden maalin turvin. Toisessa erässä hallinta siirtyi enemmän vierailijoille ja kahden erän jälkeen tilanne oli 2-4. Myös viimeinen erä oli Edarin hallintaa ja lopputulokseksi 2-7. Ottelun suurimpia onnistujia olivat maalivahti Jani Kiljander ja Andersson kolmella osumallaan.

Lauantaina pelit jatkuivat Suomen cupin kolmannella kierroksella kun vastaan asettui Hifk Akatemia. Ottelun kulku oli alusta asti selkeä Akatemian puolustaessa matalalta ja koittaen iskeä vastaan. Tällä kertaa se ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja Edari oli selkeästi parempi tuloksella 2-13. Ottelun tehokkaimpina häärivät Joni Liikanen tehoin 1+3 sekä Eetu Sirkka ja Mikko Manninen kolmella maalillaan.

Sarjaottelut jatkuvat lauantaina Kurkelassa kun sarjan kahdella voitolla aloittanut SB Vantaa saapuu Keravalle. Suomen cupin 4. kierros pelataan myös Kurkelassa 20.10. ja vastaan tulee SBS Kings.

Tervetuloa kannustamaan Edaria lauantaina klo. 15:30 Kurkelaan!