Blackbirdsin joukkueet voivat aloittaa ulkona tapahtuvan pienryhmäharjoittelun

13.05.2020

Blackbirdsin joukkueet voivat käynnistää ulkona tapahtuvan pienryhmäharjoittelun kokoontumisrajoituksia noudattaen välittömästi. Harjoittelussa pitää kuitenkin noudattaa viranomaissuosituksia. Blackbirds haluaa muistuttaa jokaista seuramme jäsentä vastuullisesta toiminnasta, olemme vastuussa itsemme lisäksi, läheisistämme sekä myös muista ihmisistä, joita saatamme harjoituspaikalle kulkiessa kohdata.
 
Alla olevaan listaan on kerätty tärkeimmät huomioitavat asiat Valtioneuvoston ja Olympiakomitean ohjeista ja suosituksista:

– Kukaan ei saa harjoitella sairaana tai jos kuuluu tunnustettuihin riskiryhmiin. Jos tunnet, että sinulla on hengitystieinfektionoireita, niin toimi THL:n ohjeiden mukaisesti.

– Kaikki pienryhmätoimintaan osallistuvat tapahtumiin vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Erityisen tärkeätä on huomioida nuorten harrastajien perheet ja tiedottaa heidän huoltajilleen, jotta emme altista ketään riskiryhmään kuuluvaa henkilöä.

– Ohjatussa toiminnassa on maksimissaan 10 henkilöä. Jos ryhmän toimivuus vaatii, niin tulisi varmistaa, että on kaksi valmentajaa (1 valmentaja + 4 pelaajaa).

– Ulkoliikunnassa huomioimme annetut turvavälit (2 m) eikä altisteta pelaajia lähikontakteihin.

– Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä sekä kaikkia muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan.

– Harjoitukset pyritään pitämään samoilla pienryhmillä.

– Osallistujat eivät käytä yhteisiä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan harjoituksiin saavutaan harjoitusvarustuksessa. Harjoituksiin kulkemisessa huomioidaan lähikontaktien välttäminen.

– Kädet tulee pestä/desinfioida ennen ja jälkeen harjoituksen. Jos harjoittelupaikalla ei ole käsienpesumahdollisuutta niin joukkue ostaa käyttöönsä käsidesiä joukkueen omaan käyttöön.

– Mikäli harjoituksissa tarvitaan välineistöä (kartiot, aidat yms.) niitä tulee käsitellä vain yhden valmentajan.

– Mahdollisuuksien mukaan osallistujien tulee tankata nestettä ennen harjoitusta, jotta juomapulloa ei välttämättä tarvita. Jos juomapullo on välttämätön, niin jokaisella harjoitukseen osallistuvalla tulee olla oma juomapullo. Toisten pullosta juominen on ehdottomasti kielletty.

– Yskiminen/aivastaminen tulee suorittaa hihaan/paidan sisään. Niistämistä, yskimistä, aivastamista tai sylkemistä tulee välttää harjoituksen aikana. Niistäminen tapahtuu nenäliinaan, joka tämän jälkeen viedään mahdollisuuksien mukaan jäteastiaan ja kädet pyritään desinfioimaan mahdollisimman nopeasti.

– Ohjeet tulee käydä ryhmän kanssa läpi etukäteen.

Ylle koostettu tilannekatsaus koskee toukokuun aikaista toimintaa ja harjoittelua. Kesäkuun ja jatkon osalta päivitämme tilannetta, kun saamme tarvittavia täsmennyksiä valtiovallan suunnalta.

Sisäliikuntatilojen mahdollisesta avaamisesta 1.6 alkaen tiedotamme heti, kun Suomen valtio on antanut täsmällisemmät ohjeet koskien sisäliikuntaa, informoimme myös kesäleirien kohtalosta heti, kun valtiolta tulee täsmällisemmät ohjeet koskien sisäliikuntaa 1.6 alkaen.

28.08.2020Miesten edustus valmiina kauteen
24.08.2020Esittelyssä hallitusjäsen Tiina Eskelinen
16.08.2020Esittelyssä hallitusjäsen Jani Riipi
10.08.2020Esittelyssä hallitusjäsen Tommi Laulunen
26.07.2020Esittelyssä Blackbirdsin hallituksen uusi puheenjohtaja Mikko Kivi
20.07.2020Blackbirdsin suositut sählykerhot sekä nassikkasähly jatkuvat taas syyskuussa!
23.06.2020Blackbirds golf 1.8. Golf Talmassa
22.05.2020Valmentajahaku kaudelle 20-21 on käynnissä!
13.05.2020Blackbirdsin joukkueet voivat aloittaa ulkona tapahtuvan pienryhmäharjoittelun
14.04.2020Juniorivalmennuskoordinaattoriksi Blackbirdsiin?

Siirry arkistoon »