D2-Pojat (03) - SB Vantaa Tornadot (4 - 4)

Aika: 13.9.2014
Paikka: Ruskeasuo
Sarja: Tribal Cup

Kauden ensimminen ottelu, perhosia vatsassa, varsinkin parilla uudella pelaajalla. Pelin hallinta oli alusta asti Blackbirdsillä, mutta muutamat hienotkaan syöttökuviot eivät tuottaneet tulosta maalisarakkeeseen. Puolustussuuntaan liike oli karvan verran jähmeämpää, ja niinpä vastustaja pääsi hieman kuin vahingossa tuikkaamaan 1-0 erän puolivälissä. Ekan erän loppuun napsahti vielä kauden eka jäähy - onnea Roope ;) Jäähy selvitettiin ja toisen erän alkuun saimme hienon tsempin ja pari maalia aikaiseksi. Tilanne vaikutti olevan hyvin hallinnassa, mutta sitten tapahtui joku outo repsahdus. Perusasiat kuten laukauksien peittäminen ja omat pelipaikat unohtuivat muutamaksi hetkeksi ja Tornado iski kahdesti 10 sekunnin sisään sekä vielä pari minuuttia myöhemmin neljännen. Hienosti pojat kuitenkin kokosivat itsensä ja ottivat pelikentän taas haltuun. Hyvä loppukiri puri ja nousimme pari minuuttia ennen loppua tasoihin 4-4.