Tiikerit - Miehet edustus (0 - 4)

Aika: 20.8.2012 18.00
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Harjoitusottelut



Tiikerit ensimmäisenä mittarina

Maanantaina laitettiin sitten leiripäivän opit testiin, kun Mustarastas parvi lehahti lyhyen matkan radan vartta Tikkurilaan, jossa paikallisessa urheilutalossa oli miesten edustuksen 2012 -2013 kauden ensimmäinen harjoituspeli. Etukäteen ajateltuna pelin piti olla hyvinkin vaikea: maanantai-ilta, parketti ja vahvistunut Tiikeri-lauma. Loppujen lopuksi Tiikereiden kynnet olivat pentukissojen luokkaa eikä Blackbirds joutunut liian koville.

Peli oli juuri sellaista, mitä sen kuvittelikin olevan: pallo pomppi kuin flipperissä ja molempien joukkueiden oma peli oli ”hieman” hukassa. Se, mikä keravalaisilla toimi paremmin, oli puolustuspeli. Eli jossain se leiri näkyi. Peli päättyi lopulta keravalaisten vierasvoittoon 4-0. Maaleista vastasivat Eero Kahranaho kahdesti ja Max Öhquist ja Mikko Manninen kertaalleen. Salibandykentillä harvemmin nähdyt numerot koostuivat yhdestä ylivoimamaalista (Öhquist), kahdesta maalinedushässäkästä (Kahranaho x 2), rystyhuitaisusta (Manninen) ja Tommi Niemen vakuuttavista otteista maalissa.

Edustuksen puolustuspää näytti melkein koko pelin siltä kuin pitikin: Tiikerit eivät liian usein päässeet tekopaikoille. Ja kun tekopaikka avautui, otti Niemi pallon kiinni tai tikkurilalaisten kädet jäätyivät. Hyökkäyspelaamisessa oli sitten hieman enemmän toivomisenvaraa. Koska poissaolojen taakse on aina kiva mennä piiloon, voi tässä kohdin mainita, että keravalaisilta oli poissa Maunu Jääskeläinen, Mikko Piippo, Petri Raitala, Pekka Lipponen ja muutama juniori-ikäinen pelimies. Poissaolojen syyksi ei kuitenkaan voi laittaa huonoja syöttöjä ja välillä melko ideatonta pelaamista. Mutta tämän takia harjoituspelejä juuri pelataan, jotta joukkue olisi valmis, kun 22.9.2012 klo 17.00 käynnistyy Blackbirds – Top Team Kerava Areenalla.

 

Tiikerit ottelun kentälliset:

Pyysing-Kivi-Rautell, Öhquist-Liikanen

Uusimaa-Manninen-Kahranaho, Mäkelä-Kettunen

Engblom-Höggvist-Blomqvist, Mursu

Mv: Niemi

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Kahranaho EeroTuntematon pelaaja
0 - 200:00Kahranaho EeroTuntematon pelaaja
0 - 3 (yliv.)00:00Öhquist MaxTuntematon pelaaja
0 - 400:00Manninen MikkoTuntematon pelaaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Niemi Tommi: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Kahranaho Eero
Kenttäpelaaja
11Kivi Mikko
Kenttäpelaaja
14Liikanen Teemu, T&T Lämpöpumppuhuolto Oy
Kenttäpelaaja
16Manninen Mikko
Kenttäpelaaja
17Mäkelä Santeri
Kenttäpelaaja
37Kettunen Mika
Kenttäpelaaja
52Pyysing Petri
Kenttäpelaaja
82Öhquist Max
Kenttäpelaaja
87Mursu Sami
Kenttäpelaaja
90Uusimaa Marco
Kenttäpelaaja