Aika: 19.1.2013 18.00
Paikka: Otahalli
Sarja: Miesten divari

Miesten edustus matkasi lauantai-iltana Espooseen kohtaamaan lohkon suurinta ennakkosuosikkia. Lukuisten poissaolojen takia matkaan lähdettiin 11+1 kokoonpanolla.

Ottelu sai erikoisen alun kun vajaa puolituntia ennen ottelun alkua huomattiin, että erotuomareita ei näkynyt. Liitto oli kokonaan unohtanut asetella tuomariparin otteluun. Hieman yllättäen lauantai-iltana löytyi kuitenkin kaksi vapaata Divarituomaria pk-seudulta ja ottelu saatiin alkamaan tunnin aikataulusta myöhässä.

Pienellä materiaalilla otteluun lähteneet Mustarastaat lähtivät pelaamaan tarkkaa peliä ja tilanteen tullen iskemään tehokkaasti vastaan. Ensimmäinen viisi minuuttia olikin vierailijoilta hyvää tarkkaa tekemistä. Tämän jälkeen sattui kuitenkin herpaantuminen ja Indians iski lähes jokaisesta paikastaan sisään tehden viidessä minuutissa viisi maalia. Tämä ei kuitenkaan vielä lannistanut Mustarastaita vaan ylivoiman myötä peliin päästiin taas mukaan ja erätaukolukemiksi kavennettiin 5-2.

Toinen erä päästiin aloittamaan ylivoimalla ja Laine kavensi nopeasti tilanteeksi 5-3. Kavennuksen jälkeen toinen erä oli melko tasainen ja maaleja iskettiin vuorotahtiin. Indians hallitsi enemmän palloa, mutta Mustarastaiden vastahyökkäykset olivat usein vaarallisia. Erätauolle lähdettiin 9-5 tilanteessa.

Viimeisessä erässä kävi juuri niinkuin pelättiin. Käytännössä koko pelin Indians oli painanut päälle kolmella kentällä ja 11 kenttäpelaajalla taistellut vierasjoukkue väsyi. Pari maalia Indianssille ja pelaajien keskittyminen herpaantui, jolloin Indians pääsi kaunistelemaan lukuja useamman miehen ylivoimalla. Viimeisen erässä nähtiin jopa 5 ylivoimamaalia. Lopputulos lopun repeämisen johdosta 18-6.

Vaikka ottelu oli Mustarastaille hyvin haastava, pitää myös kehua vastustajaa, joka oli selkeästi sarjan kovimpia joukkueita pelatan hyvää liikkuvaa salibandya. Seuraava ottelu pelataan ensi perjantaina Kerava-Areenalla klo. 19:00 ja vastaan asettuu Steelers Hämeenlinnasta. Tervetuloa kannustamaan Mustarastaat jälleen voittojen pariin!